5 razloga zašto odabrati All on 4, a ne mobilne proteze

Pacijenti najčešće poznaju i znaju za mobilne proteze. To su proteze koje su nosile naše bake, a gotovo svi smo nekad imali prilike vidjeti protezu, odnosno zube u čaši. Nekima je to normalno, a nekima jako odbojno. U koju skupinu Vi spadate? Pokušati ću Vam sa stručnog stajališta objasniti razlike i kako je stomatologija napredovala, a svakako je odlična vijest da danas i kad izgubite sve svoje zube što je nažalost ponekad neizbježno, opet možete imati zube kao svoje, odnosno fiksne zube na implantatima. Tako da se sa protezom u čaši nikada ni ne morate susreti. Izdvajam 5 razloga zašto je All on 4 bolja opcija:

  • Cijeli postupak ugradnje, dakle ugradnja implantata i zubni most gotov je u 2-3 dana.

  • Iako se u kratkom periodu napravi sve, oporavak je brz i pacijenti se već nakon 2-3 dana vraćaju u normalu.

  • All on 4 je brza i bezbolna metoda pomoću koje dobivate fiksno rješenje, odnosno fiksne zube. Dakle All on 4 nije proteza, nego fiksni zubi pričvršćeni na 4 implantata.

  • Kad je riječ o estetici, zadovoljava najviše estetske standarde koji danas postoje, All on 4 zubi izgledaju prirodno i prilagođavaju se dimenzijama lica i čeljusti pacijenta.

  • Poliklinika Identalia koristi isključivo originalni Nobel koncept. Za pacijenta to znači provjerenu i najsigurniju metodu ugradnje All on 4 metode koju danas možete pronaći na cijelom svijetu. Original je original, je li tako?

Više o zahvatu možete pročitati klikom na poveznicu:

https://identalia.hr/usluge/all-on-4/

A, kako izgledaju All on 4 zubi u praksi?

Ponekad nije potrebno opisivati, već je samo fotografija dovoljna. Ovo je jedan primjer prije – poslije, a pacijentica je rekla kako joj je samo žao što se ranije nije odlučila na taj korak.

Dakle, bez brige, s nama ste u sigurnim rukama i mi znamo što radimo. Ako tražite najbolje rješenje za Vaše zube, pronašli ste ga. I ne samo rješenje, nego i najbolji tim stručnjaka. Vidimo se na pregledu i zahvatima koji su dobro provjereni s naših 14 godina iskustva. Birajte samo provjereno kad je riječ o Vašem zdravlju. Poliklinika Identalia, jer sigurno je sigurno.

Anto Fabijanović, dr.med.dent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

Moglo bi Vas zanimati i...