5 razloga zašto trebam Invisalign

U nastavku teksta saznajte zašto svi pričaju o Invisalignu:

1. Proziran i neprimjetan

Slobodno i neopterećeno se nasmiješi, pričaj i jedi. Ne brini, nitko neće primjetiti da nosiš Invisalign. Uklapa se u svaki stil života i ne narušava tvoj izgled.

Pošto slika najčešće govori više od riječi: pokušaj otkriti koja osoba ne nosi Invisalign maskicu*:

2. Brz i učinkovit

Riječ je o revolucionarnom ortodontskom tretmanu koji brzo i optimalno pozicionira tvoje nepravilne zube i zagriz. Pomicanje zubi se postiže pomoću maskica koje su izrađene prema tvojoj individualnoj situaciji, bez upotrebe bravica i žica.

3. Digitalna tehnologija

Zube digitalno skeniramo potpuno bezbolno i na taj način dobivamo vrlo precizan otisak za izradu Invisalign maskica. Na ekranu možeš vidjeti točan prikaz svojih zubi te na koji način će se oni pomicati kroz tretman i, ono najbolje, kako će izgledati predviđeni krajnji rezultat.

4. Inovativan materijal

Maskice su izrađene od posebnog termoplastičnog materijala SmartTrack® koji je razvijen upravo za potrebe Invisalign sistema i antialergijskog su sastava. Maskice su tanke i udobne za nositi, te ne ometaju tvoju svakodnevnu rutinu.

5. Jednostavno se skida

Maskice se lako skidaju. Za postizanje željenog rezultata savjetuje se da ih nosiš 22 sata na dan, te da ih skidaš prilikom jela i pranja zubi. Među našim pacijentima se pokazalo da se vrlo brzo naviknu na nošenje maskica, a nekima čak i nedostaju nakon što završe sa tretmanom.

*rješenje: dečko u sredini ne nosi maskicu 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

Moglo bi Vas zanimati i...