All-on-4 za 5 € dnevno?

All-on-4 i All-on-6 najmodernije su provjerene metode s implantatima i fiksnim zubima koje omogućuju lijepi i funkcionalan osmijeh već u istom danu ugradnje.

U našoj klinici, tretman All-on-4 košta 7983 € po čeljusti. S kreditom iz banke, uz nisku kamatnu stopu, možete si priuštiti postavljanje All-on-4 na obje čeljusti za samo 5 € dnevno, a vaš će osmijeh trajati puno više od 20 godina.

Za samo 5 € dnevno osigurat ćete si život bez boli, srama, oklijevanja pri jedenju ili smijanju! Ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Promijenite svoj život i nazovite već danas.

Napravite prvi korak i nazovite nas!

Metoda All-on-4® koristi se u stomatologiji više od 30 godina. Istraživanja, zajedno s našim iskustvima u Identaliji, pokazuju da je All-on-4 izuzetno pouzdana metoda s pozitivnim iskustvom za pacijente jer im pruža osjećaj “kao da su ponovno dobili svoje zube”.

Jedina originalna metoda All-on-4® koristi implantate Nobel Biocare™, dok su sve druge slične solucije samo imitacije. Imitacije originalnog zahvata ne pridržavaju se protokola i najčešće koriste nekvalitetnije materijale . Originalnu metodu All-on-4® koriste samo najbolji dentalni stručnjaci. Upravo zbog toga u Poliklinici Identalia koristimo samo provjerene i originalne metode jer je njihova sigurnost neupitna. Naši stomatolozi su educirani u Lisabonu, u samom sjedištu klinike zadužene za certifikaciju All-on-4® koncepta, gostujući u stomatološkoj klinici Paula Malóa, izumitelja tehnike All-on-4®.

Teoretski da, ali možda bi bilo ispravnije reći da su spremne za 48 sati. Zapravo, All-on-4® je posebna tehnika koja nam omogućuje da odmah nakon vađenja zuba ugradimo četiri implantata, a sljedeći dan se novi zubi fiksiraju, bez nepca. Potrebno je naglasiti da nakon prve faze pacijent ima provizorne zube. Tijekom nekoliko mjeseci, nakon osteointegracije implantata u čeljust, pacijent dolazi kako bi mu se uzeo novi otisak i dobiva trajne cirkonske ili kompozitne zube.

Metodom All-on-4 implantati se ugrađuju pod kutom unutar strukture kosti čime se izbjegavaju dijelovi čeljusti u kojima nedostaje kosti. Nakon ugradnje četiri implantata i njihove oseointegracije u čeljust, postavlja se fiksni most. Osobe koje zbog uznapredovale parodontoze moraju izvaditi sve zube također su idealni kandidati za All-on-4 metodu.

U Poliklinici Identalia implantati All-on-4 sustava imaju doživotnu garanciju, dok garancija na protetski dio (cirkularni zubni most) traje 5 godina.

Nobel Biocare™

Izvorni tretman All-on-4 može se izvesti samo pomoću Nobel Biocare implantata.

4 ili 6 implantata

All-on zahvati mogu se raditi na 4 ili 6 implantata ovisno o stanju čeljusti.

Doživotna garancija

Osiguravamo doživotno jamstvo na implantate uz poštivanje svih indikacija.

Malo protokol

Samo liječnici obučeni za originalni protokol i s dugogodišnjim iskustvom u implantologiji mogu ispravno izvesti All-on-4 metodu.

 • ALL-ON-4 rješenje kod nekih pacijenata traje i do 20 godina
 • Primjenjujemo standardni ALL-ON® Nobel Biocare™ protokol
 • Cijeli proces moguće je završiti u nekoliko bezbolnih posjeta
 • Cijena jedne čeljusti je 7.983 eura
 • Za samo 5 € dnevno tijekom 4 godine za osmijeh koji traje cijeli život

Napravite prvi korak i javite nam se!

Zoran Čeko, stomatolog

 • više od 20 godina iskustva
 • specijaliziran za protetiku, endodonciju i stomatologiju
 • više od 20 završenih tečaja stručnog usavršavanja
 • Diplomirao stomatologiju na Sveučilištu u Zagrebu
 • Hobi: glazba i kino

Tim Identalia - više od 100 specijalista na Vašem raspolaganju

Već 10 godina smijem se bez straha

Supruga i ja, susreli smo se s ozbiljnim problemima u kasnim tridesetima, kada smo shvatili da je vrijeme da posjetimo zubara. Nakon mnogo skupih medicinskih tretmana, visokih medicinskih faktura , krunica i bolova, odlučili smo All-on-4 zahvat napraviti u Zagrebu. Prošlo je već 10 godina a mi osmijehe ne skidamo s lica i smijemo se bez ikakve brige na pameti. A kako bismo zadržali osmijeh na licu, redovite godišnj

 

Napravite sljedeći korak i kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas već danas. Odgovorit ćemo na vaše pitanje u roku od 24 sata:

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.