Kako do novog osmijeha u 48 sati bez boli

Brza bezbolna i efikasna obnova osmijeha pomoću najsuvremenije ugradnje zubnih implantata.

“Materijali korišteni u svemirskim letjelicama inspirirali su razvoj modernih implantata koje danas primjenjujemo”

Zašto je Marku bilo bitno

Osjećao sam se kao da sam izgubio svoj osmijeh, gdje je život tiha borba između srama i stvarnosti. Ne smijem se otvoreno, ne mogu uživati u ukusnim zalogajima, a smijanje pred drugima postaje izazovno. Osjećam se nesigurno zbog nedostajućih zuba, što utječe ne samo na moje emocionalno stanje, već i na ljubavni pa i poslovni život.


Odgađao sam odlazak u kliniku zbog novca, straha i srama te sam u zadnji čas otišao na pregled. Odgađanje rejšavanja problema može potaknuti povlačenje kosti gdje se više ne mogu ugraditi implantati i dobiti fiksne zube. Jedina alternativa bi mi bila mobilna proteza. 

PONUDA

NAŠI PAKETI INFOGRAFIKA MOŽE TA?

Tim Identalia - više od 100 specijalista na Vašem raspolaganju

Napravite prvi korak i javite nam se!

5 Story - opis problema u stvarnoj situaciji

Opisujemo kako navedeni problem utječe na Pacijentov SVAKODNEVNI ŽIVOT. Navodimo konkretne situacije. Podsjećamo što se sve može dogoditi ako se problem ne rješava (npr. odgađanjem ugradnje implantata dodatno se resorbira kost i u nekom trenutku više niije moguće dobiti fiksne zube; 2. neliječena upala može se proširiti na cijelu čeljust,…).

Npr. Mnogi naši pacijenti navode da im je neugodno smijati se pred drugima i da stavljaju ruku na usta….

Neki kažu da im je žao što nisu ranije došli jer im je kroz vrijeme nestala i oslabila kost pa više niti ne mogu dobiti implantate. Sada moraju nositi mobilnu protezu do kraja života, što mnogima od njih jako teško pada. Često se rasplaču jer im se rasprše snovi.

Ugradnjom zubnog implantata nakon gubitka korijena zuba, sprečavamo propadanje čeljusne kosti, povlačenje zubnog mesa i pomicanje susjednih zuba. Ukoliko zubni niz ostane prekinut moguća su pomicanja zubi, što će utjecati na govor i zagriz, a kako se zubi naginju, stvaraju se teško dostupna mjesta za čišćenje što dovodi do skupljanja bakterija i plaka, te naposljetku do propadanja drugih zubi.

Zubne implantate u Poliklinici Identalia ugrađuje specijalist oralne kirurgije. Iako sam proces ugradnje kratko traje, to je složen kirurški zahvat te je vrlo bitno da implantiranje radi iskusan oralni kirurg koji poznaje tehnike ugradnje. U Poliklinici Identalia sve takve zahvate radi upravo specijalist oralne kirurgije s dugogodišnjim iskustvom.

Ugradnja implantata je složen, ali kratak postupak. Nakon pregleda i izrade RTG snimka, oralni kirurg markira poziciju implantata u čeljusti te svrdlom priprema poziciju za implantat u kosti. Kada je pozicija pripremljena provjerava položaj implantata te, osim ako nema potrebe za korekcijom, postavlja implantat. Cijeli proces može trajati između 10 do 15 minuta.

Zubni implantati mogu trajati doživotno. Kako bi im se osigurala dugovječnost, potrebno je o njima brinuti. To podrazumijeva redovitu oralnu higijenu i kontrolne posjete stomatologu. Jamstvo proizvođača na implantat je uglavnom od 10 do 15 godina. U Poliklinici Identalia ugrađujemo Nobel Biocare, Astra Tech i Straumann implantate s doživotnim jamstvom.

Trenutno u Poliklinici Identalia imamo posebnu ponudu zubnih implantata! Jedne od najboljih marki implantata na svijetu, Nobel Biocare, Astra Tech ili Straumann, nudimo po cijeni od XXX€. Cijene ostalih usluga možete pogledati na našem cjeniku.