Invisalign vs. aparatić

Bilo da se tiče našeg djeteta ili nas samih, ulazak u ortodontski tretman povlači za sobom mnoga pitanja i nedoumice: kada, koliko dugo i kako? Može li se započeti sa ravnanjem zubi i u odrasloj dobi? Je li Invisalign namijenjen i djeci mlađoj od 13 godina? Dobra vijest je da kod Invisalign tretmana godine nisu prepreka, koriste ga i mlađi i stariji.

Invisalign vs. aparatić

Sigurno na spomen riječi „aparatić“ prvo pomislite na žicu, željezo , bravice i bol. Vraća nas u školske dane kada smo mi sami ili neki naš prijatelj nosili aparatić i iskusili neugodne situacije: sram, zapinjanje hrane, pokrivanje usta, ruganje, onaj stisnuti kiseli osmijeh na slikama,… sve su to prepreke koje se navode kada je potrebno donijeti odluku o početku ortodontske terapije.

Invisalign je ortodontski tretman bez žica i bravica. Radi se o prozirnim maskicama za pomicanje zubi koje se lako skidaju i ne narušavaju estetiku lica. U svijetu ortodoncije, Invisalign je revolucija, a ne evolucija: promijenio je ortodontski pristup, a pacijentima omogućio puno ugodnije i lakše iskustvo bez žica, bravica i skrivanja zubi. Lijep osmijeh je uvijek u modi, a sada ga možeš i ti ostvariti i zablistati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

Moglo bi Vas zanimati i...