Kako ću razumjeti zahvate ako slabije govorim jezik ili ne razumijem termine?

Naši pacijenti dolaze iz svih krajeva svijeta, a Poliklinika Identalia se zato pobrinula za tim dentalnih savjetnika koji govore mnogo jezika. Stoga, ako dolazite iz strane zemlje, ili ste naš iseljenik i pomalo Vam se brkaju neki pojmovi, bez brige, mi smo tu za Vas i na drugom jeziku prema potrebi.

Po Vašem dolasku u kliniku, dočekuje Vas dentalni savjetnik koji je zadužen za cjelokupnu organizaciju zahvata, trajanje zahvata, organizira Vaše termine, a ujedno i savjetnik za vrijeme Vašeg boravka na zahvatima. Glavna uloga DS-a očituje se kroz posredništvo između pacijenta i doktora. Nakon prvog pregleda DS-ov je zadatak izraditi i detaljno istumačiti ponudu koja uvijek uključuje predviđene zahvate, cijenu i tempistiku – trajanje zahvata. 

Prilikom svakog budućeg dolaska dentalni savjetnik ima direktan uvid u tijek Vaše terapije te po potrebi, u suglasnosti sa uputama doktora, može mijenjati dinamiku, tijek i trajanje zahvata i na taj način Vam prilagoditi vrijeme zahvata, termine i sl. Znamo da zahvati ponekad mogu biti zbunjujući i da to nisu termini s kojima se susrećete svaki da baš zato je Vaš dentalni savjetnik tu – da u svakom trenutku odgovori na bilo koje pitanje ili nedoumicu, na bilo kojem jeziku.

Tim dentalnih savjetnika je tim mladih i pristupačnih ljudi koji svojim znanjem i prijateljskim pristupom pomažu našim pacijentima prije svega da sve dobro razumiju, a nikako manje važno – pružaju pacijentu podršku za vrijeme zahvata. Veselimo se upoznati Vas!

Nikola Tompić, Odjel dentalnih savjetnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

Moglo bi Vas zanimati i...