Ravnanje zubi za tinejdžere bez aparatića

Dobar dan, jedno samopouzdanje za moje dijete, molim!

Cilj svakog roditelja je sretno i zadovoljno dijete. U osjetljivim tinejdžerskim godinama, posebna se pažnja usmjerava na izgled i kako nas drugi vide. Jeste li znali da pri tome veliku ulogu ima i nezadovoljstvo s “krivim” zubima? 

Invisalign Teen je ortodontski sistem posebno namijenjen mladima: odlično rješenje za ravnanje zubi korekcija zagriza bez potrebe za skrivanjem osmijeha. Za vrijeme tretmana nema osjećaja nelagode i srama jer su maskice nevidljive. Uvjerite se sami u to kako samopouzdanje vašeg djeteta iz dana u dan raste sa novim osmijehom.

Nošenje Invisalign maskica je jednostavno i sigurno. Rezultat se vrlo brzo uočava i motivira na ustrajnost u discipliniranom provođenju tretmana. Ono najbolje: pubertet postaje podnošljiviji i ne ometa mladu osobu kod njenih slobodnih aktivnosti, poput sporta, odlazaka u kino, druženja s prijateljima, fotografiranja, komuniciranja, pjevanja, učenja stranih jezika, odlazaka na pizzu,…

Ima li Invisalign jednaki učinak kao i tradicionalni aparatići?

Uz to što se Invisalignom postiže jednak rezultat ispravljanja zubi kao i sa tradicionalnim aparatićem, Invisalign nudi niz drugih prednosti u ortodontskom tretmanu. Ukoliko razmišljate ili mislite da je došlo vrijeme da Vaše dijete krene u ortodontski tretman, saznajte sve njegove odlike u nastavku.

Kako točno funkcionira Invisalign Teen?

Maskice se nose stalno, a skidaju se prilikom jela i pranja zubi. Kako biste bili sigurni da Vaše dijete redovito nosi maskicu, ona na sebi ima ugrađen plavi indikator nošenja koji služi kao pokazatelj koliko dugo se maskica zaista nosila. Plavi indikator blijedi ako se maskica dovoljno nosi, pa tako i doktor na kontroli točno zna koliko je dijete nosilo maskicu. Naravno, na taj način i vi sami možete pratiti nosi li vaše dijete redovito maskice (ili ne). 

Tretman je završen kada se potroše sve maskice. Dakle, bez velike muke, vaše dijete zaista može imati pravilan zagriz i prekrasan osmijeh koji će mu biti vjeran pratioc u ostvarivanju svih budućih uspjeha.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

Moglo bi Vas zanimati i...