Što pacijenti kažu o nama? 5 riječi kako bi nas opisali

Svi naši pacijenti složni su u jednome – žao im je što se ranije nisu odvažili na zahvate, i što ranije nisu otkrili Polikliniku Identalia.

Pitali smo naše pacijente kako bi nas opisali, i evo kakvo su njihovi dojmovi.

  1. Ljubaznost –  oduševljava ih naš pristup i posvećenost pacijentima. Ljubazno zaista ne košta puno, a puno znači i pomaže pri izgradnji odnosa i povjerenja. 

  1. Čistoća i uredan prostor – iako se čini banalno, čistoća je uvijek važna, posebno ako se radi o zahvatu koji uključuje Vaše zdravlje. Naši prostori su uvijek besprijekorno čisti.

  1. Mlado i nasmijano osoblje – posebno nas veseli kad nam pacijenti kažu da smo uvijek nasmijani i dobre volje. Zaista nam je važno održati pozitivnu atmosferu jer dobro znamo kako je to nelagodno kad morate zubaru.

  1. Organizacija – ovo je može se reći i naše drugo ime. Teško je to uopće sročiti u par riječi, ali zaista ništa ne prepuštamo slučaju i sve je organizirano i osmišljeno do najsitnijeg detalja. Od prevoditelja koji su Vam uvijek na raspolaganju, do laboratorija u koji i sam pacijent odlazi kad radimo zube. Ne zaboravimo i naš Odjel podrške koji je uvijek dostupan telefonski za naše pacijente za sva pitanja. Gotovo da i ne postoji ni jedan na pacijent koji nije naveo da se ovakva organizacija viđa zaista rijetko.

  1. Individualni pristup – iako je ovo fraza koju gotovo svaka ordinacija koristi i zvuči pomalo već i dosadno i ustaljeno, u Identaliji je individualni pristup jako važan. Želimo s pacijentima razviti odnos pun povjerenja u kojem će Identaliju prepoznati kao svog partnera koji im mijenja život na bolje, ali s cijelom alom vojskom ljudi. Od doktora, asistenata, naših savjetnika, podrške…

  1. Niste samo broj – svaki pacijent je važan i s nama piše našu malu povijest. Bitno nam je što pacijenti misle, kakve želje imaju, a na kraju i pokušavamo uskladiti njihove želje i naše znanje.

  1. U korak s tehnologijom – za pacijente je važno da im se osigura minimalna mogućnost pogreške, a danas nam najmodernija omogućuje upravo to – precizan rad i mala mogućnost pogreške. Pacijenti tako često kažu da neke tehnologije nikad nisu ni vidjeli dok nisu došlu u Identaliju i to im daje dodatan osjećaj sigurnosti. 

  1. Govorimo Vaš jezik – može se reći da je Identalia izmislila zanimanje dentalnog savjetnika – prevoditelja. U našem timu govorimo čak 7 stranih jezika. Pacijenti su ugodno iznenađeni i ovo je još jedan od razloga koji im daje dodatno povjerenje u nas.

Na kraju preostaje samo da se i sami uvjerite u sve napisano i napravite barem prvi korak, a to je prvi pregled. Vjerujte mi, nakon njega sve ide puno lakše. Svakako pročitajte i stvarne priče naših pacijenata ako Vam je potreban dodatni poticaj. 

Antonia Lauš, Odjel dentalnih savjetnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

Moglo bi Vas zanimati i...