Što za pacijenta znači doživotna garancija na implantate i garancija na protetski rad?

Poliklinika Identalia od prvog dana radi isključivo samo provjerene metode, što znači da koristimo zubne implantate s doživotnom garancijom, imamo garanciju i na protetske radove (zubne krunice i mostove), a sve što koristimo u izradi krunica i mostova od projverenih je proizvođača, koji se svrstavaju u najbolje na svijetu. Ovo je nešto o čemu malo tko uopće razmišlja misleći da je to sve isto. Jer ionako danas ima implantata na biranje. Moram napomenuti da nikako nije isto, i nikako nije svejedno koje ćete implantate odabrati, i koju kliniku. Zubi su od iznimen važnosti za naše zdravlje, i sve što stavljate u usnu šupljinu treba biti dobro provjereno. 

Na što treba paziti?

Kako bi zadržali zdrav i zadovoljan osmijeh s novim zubima koji će Vam trajati dugi niz godina, Vaš je jedini zadatak je održavanje redovite i temeljite oralne higijene, te obvezna godišnja kontrola. Naši doktori stoje iza svakog svog rada i ponosimo se kvalitetom naše usluge i materijala. To našim pacijentima dokazujemo i garancijama na naš rad: doživotna garancija na svaki ugrađeni implantat i 5-godišnja garancija na krunice, mostove i proteze. 

Kako se održava garancija?

Garancija se uvažava ako je pacijent održavao dobru oralnu higijenu, redovite godišnje kontrole te da na dentalni rad nije utjecao neki biološki aspekt na koji ne možemo utjecati. 

Zahvaljujući iskustvu koje imamo iza sebe i vrhunskoj organizaciji možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama. Želimo da jednom kada završite svoj put do novog osmijeha, ostanete zdravi, zadovoljni i puni samopouzdanja. Osim što ćete osmijeh pokloniti prije svega sebi, poklanjati ćete ga svaki dan i ostalima. Bez zadrške i srama. Osmijeh s garancijom, možemo to i tako reći. 

Stella Vrbanjac, Odjel podrške pacijentima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

Moglo bi Vas zanimati i...