Zašto popraviti zube u Hrvatskoj?

Puno naših pacijenata nikad nije bilo u Hrvatskoj pa se jako iznenade kad čuju da Hrvatska više nije samo zemlja za odmor nego je i prepoznata destinacija za vrhunske dentalne zahvate. A Zagreb kao glavni grad i prava europska metropola ima visoki nivo sigurnosti i nudi turistima uvijek zanimljive sadržaje za vidjeti, doživjeti i kušati. Veseli me kako se svi iznenade kad vide koliko je sigurno u Zagrebu i ne mogu vjerovati da mogu malo i uživati dok su na zahvatima. Na Vama je da dođete, a nama prepustite ostalo. Vjerujte nam, napravili smo to već više od 37.000 puta!

Zbog niže cijene rada doktora  nego u zapadnim europskim državama moguće nam je nuditi vrhunske stručnjake i kvalitetne materijale po povoljnijim cijenama. Teško ćete pronaći takvu stručnost negdje drugdje kao što je u Identaliji. Identalia ima veliki tim doktora i stručnjaka iz svih područja stomatologije na jednom mjestu kako bismo Vam mogli pružiti sve usluge na jednom mjestu. Osim toga, sve što radimo – radimo samo provjereno. Što to znači?

Svaka metoda koju radimo na zubima je isključivo originalna i provjerena. Zubni implantati imaju doživotnu garanciju, a krunice radimo od najboljeg cirkona koji također ima garanciju. Može se reći da je kod nas osmijeh s garancijom. Sigurnost, iskustvo, garancija i tisuće nasmiješenih pacijenata Vaša su i naša dobitna kombinacija. 

Bili vi Talijan, Nijemac, Francuz, Englez ili Eskim – kod nas se nikada nećete osjećati kao stranac. 

Stefano, odjel podrške pacijentima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

Moglo bi Vas zanimati i...