Kako izgleda prvi pregled u Identaliji?

Ako već neko vrijeme niste posjetiti stomatologa, a svjesni ste da biste trebali, savjetujem Vam da ne čekate i da se odvažite na ovaj korak. Prvi stomatološki pregled u poliklinici Identalia je prvi korak pri mijenjanju zdravlja na bolje. O ostalim benefitima koji će uslijedit ću rado slušati od Vas kad se vidimo na kontrolama.

Kako izgleda prvi pregled?

Dakle, prošle su godine od zadnje posjete stomatologu… Osjećate povremene smetnje, bolove, ispala Vam je u međuvremenu i pokoja plomba, možda ste izvadili koji zub jer su bolovi bili nepodnošljivi, i kad ste osjetili olakšanje zube ste ostavili po strani… Jer ima već vremena za to, je li tako? Ili još bolje, pa ne trebaju Vam zubi jer ste već došli u neke godine i nekako ćete već bez njih. Da da, sve sam to čula nebrojeno puta. I samo ću Vam reći da ste potpuno u krivu. Dobri zubi, pravilan zagriz i zdrava usna šupljina jako su važni za naš imunitet i kvalitetu života.

Razumijem Vas da je nakon nekog vremena teško donijeti odluku i odvažiti se na pregled, zato ću Vam malo objasniti kako kod nas izgleda prvi pregled i konzultacije, i nadam se ohrabriti Vas da se upoznamo.

Dentalna asistentica sa pacijentom

Što Vas očekuje kad dođete u Identaliju?

Kako točno izgleda prvi pregled u poliklinici Identalia? Krenimo od samog početka. 

  • Kad stignete u čekaonicu ćemo Vas zamoliti da ispunite naš upitnik s Vašim osobnim podacima, i zdravstvenom stanju. Vrlo je važno da doktor prije samog pregleda zna ako koristite određene lijekove ili ako bolujete od nekih bolesti kako bi Vam sukladno tome dao i najbolju preporuku. 
  • Zatim slijedi slikanje ortopana (zubnog rendgena) kako bismo imali što bolji uvid u situaciju u Vašoj čeljusti.
  • Nakon što smo pripremili svu potrebnu dokumentaciju, Vi i ja, ili netko od mojih kolega, zajedno odlazimo u ordinaciju i počinjemo s konzultacijama i pregledom. 
  • Doktor će s Vama proći rendgenski snimak zub po zub, pregledati zube i objasniti Vam što je najhitnije za riješiti i slično. Vi ćete naravno objasniti koje smetnje osjećate i koje želje imate.
  • Doktor će Vam kroz razgovor objasniti što smatra najboljim za Vas, pokazati Vam model zubi koje preporučuje i zajedno ćemo prokomentirati Vaše želje i što je uopće izvedivo. 
  • Nakon pregleda, Vaš dentalni savjetnik priprema ponudu koja je vrlo detaljna i sadrži potreban broj dolazaka, zahvate koji se trebaju obaviti i naravno cijenu. Još ćemo jednom proći sve korak po korak kako bi vam sve bilo što jasnije.

Rekonstrukcija osmijeha nije mala odluka

Važno je napomenuti da pregled nije obvezujući i da ne morate donijeti odluku odmah tijekom pregleda. Dapače, uzmite si vremena, razmislite, javite nam se ako imate kakvih pitanja ili nedoumica kako bismo zajedno pokušali naći rješenje. Rekonstrukcija osmijeha nije mala odluka i mi Vas razumijemo. Baš zato Vas želimo upoznati i popričati s Vama, steći međusobno povjerenje i napraviti Vam osmijeh kakav ste si oduvijek priželjkivali. 

Na kraju Vam samo želim reći rečenicu koju sam čula nebrojeno puta kad pacijenti završe sa zahvatima… Jasmina, jedino mi je žao što nisam to napravio ranije. Zvuči poznato? Ponekad da, jednostavno treba krenuti. Prvi pregled je prvi korak. Vidimo se? 🙂

Jasmina, Odjel dentalnih savjetnika 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...