Želim All-on-4

Prepoznajete li se u sljedećim situacijama?

 • stalno ste u strahu da Vam proteza ne padne iz usta dok pričate
 • često morate odbiti ukusno jelo jer ga ne možete žvakati
 • sramite se pred drugima žvakati s protezom u ustima
 • dok pričate bojite se da vam proteza ne sklizne u ustima
 • pokrivate usta rukom čim Vam se netko približi ili kad se nasmiješite

Najmodernijim fiksnim implantološko-protetskim rješenjima vraćamo izgubljeni osmijeh uz doživotnu garanciju.*

Pogledajte naše transformacije s All on 4 metodom:

Možete li vjerovati da u samo 1-2 dana možete dobiti nove fiksne zube?

ALL-ON-4/6® sustav: Fiksni zubi u 48 sati

U samo jednom danu do fiksnih zubi na 4 ili 6 implantata.

All-on-4 i All-on-6 su najmodernije i provjerene metode za brzo i bezbolno rješenje koje tražite za kompletnu rekonstrukciju zubi, posebice kod parodontnih i klimavih zubi. Već u jednom danu dobivate implantate i fiksne zube.

Zašto su to sigurne metode?

 • Jer metodu provodi iskusni tim dentalnih specijalista.
 • Jer koristimo originalni švicarski Nobel Biocare® koncept.
 • Jer nudimo doživotnu garanciju na implantate.
 • Jer su fiksni zubi bez nepca.
 • Jer je zahvat bezbolan i minimalno invazivan.
 • Jer je oporavak izrazito brz (jedan do dva dana).

Pogledajte kako All on 4 metodu objašnjavaju njezini kreatori iz Nobela:

Svakako pročitajte i sljedeće:

All-on-4® metoda se u stomatologiji koristi već više od 20 godina. Istraživanja, a i naša iskustva u Identaliji, pokazuju da je All-on-4 za pacijente jako pozitivno iskustvo, jer im daje osjećaj “kao da su to opet njihovi zubi.”

Jedina originalna All-on-4® metoda je ona koja koristi Nobel Biocare implantate, dok su sva ostala slična rješenja samo kopije. Svi znamo zašto kopije nisu skupe. Originalnu All-on-4® metodu koriste samo najbolji i iskusni dentalni stručnjaci. 

Upravo iz tog razloga u Poliklinici Identalia inzistiramo na isključivo provjerenim i originalnim metodama,  jer – sigurno je sigurno. Naši su stomatolozi prošli edukaciju u Lisabonu, samom centru originalnog All-on-4® koncepta; gdje ih je u svojoj dentalnoj klinici ugostio izumetlj All-on-4® tehnike, profesor Paulo Maló.

Načelno mogu, ali možda je ispravnije reći da su gotovi u roku od 48 sati. Naime, All-on-4® je posebna tehnika koja nam omogućuje u jednom terminu postavljanje 4 implantata odmah nakon vađenja zubi, dok se drugi dan pričvršćuju fiksni zubi bez nepca. Valja napomenuti kako su nakon prve faze u ustima privremeni zubi, a kroz nekoliko mjeseci, kada implantati dovoljno srastu s čeljusnom kosti, pacijent dolazi na novi otisak i dobiva trajne zube od cirkona ili kompozita. 

Glavni preduvjet za All-on-4® je bezuba čeljust, dakle pacijenti koji više nemaju svoje zube, ili moraju izvaditi sve postojeće. Ovo je idealno dentalno rješenje za one pacijente koji do sada zbog manjka kosti u čeljusti nisu bili kandidati za standardnu ugradnju implantata. 

Kod All-on-4® metode implantati se ukošeno ugrađuju u kost i tako zaobilaze područja čeljusti bez dovoljne razine kosti. Nakon ugradnje 4 implantata i njihovog srastanja u čeljusti, na njih se postavlja fiksni zubni most. Također, osobe koje zbog uznapredovale parodontoze moraju izvaditi sve zube spadaju u odlične kandidate za All-on-4 metodu.

U Poliklinici Identalia su implantati za All-on-4® sistem pod doživotnim jamstvom, dok jamstvo na protetski dio (cirkularni zubni most) iznosi 5 godina. 

Ne odgađajte. Javite se odmah!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povezane usluge