Trebam zubnu protezu

Moderne zubne proteze se više ne drže u čaši nego su pričvršćene za implantate u ustima. Proteze s našim potpisom se prilagođavaju Vašem životu umjesto da se Vi prilagođavate njima!

TORONTO BRIDGE: polufiksno rješenje na 4 implantata

Totalna proteza koja je totalno stabilna.

Vratite kontrolu nad žvakanjem, pričanjem i smijanjem pomoću stabilne proteze koju drže 4 implantata. Protezu možete prema potrebi jednostavno skinuti i samostalno održavati čistom.

Što Vam omogućuje ova proteza?

  • Nosite bez ograničenja.
  • Jedite bez nelagode.
  • Pričajte bez nesigurnosti.
  • Smijte se bez ustezanja.
  • Skidajte za lakše čišćenje.
  • Prekrižite korištenje ljepila za protezu.

 

Je li Toronto Bridge rješenje za Vas?

Prilikom prvog pregleda naši stručnjaci će Vam detaljno objasniti koja metoda najbolje odgovara Vašoj situaciji i potrebama

Vratite kontrolu nad svojim žvakanjem, pričanjem i smijanjem pomoću stabilne proteze koju drže 4 implantata.

Moglo bi Vas zanimati:

Zubna proteza je protetsko dentalno rješenje, s kojim pacijent koji više nema svoje zube, može nadomjestiti funkcionalnost zubi i estetiku osmijeha.

Postoje parcijalne (djelomične) i totalne zubne proteze. No, ono što je za pacijenta puno važnije jest podjela na fiksne, polufiksne i mobilne proteze odnosno proteze koje su u ustima nepomične ili pomične.

Najbolje i najugodnije rješenje za pacijente su svakako zubne proteze fiksirane na zubnim implantatima. Odlična vijest je kako primjerice All on 4 metoda za pacijente nudi brzo i ugodno rješenje – fiksne zube na 4 implantata (fiksna proteza bez nepca). 

Jamstvo (garancija) na protetske radove je 5 godina. No, uz pravilnu higijenu i redovne posjete stomatologu sve vrste zubnih proteza mogu trajati dugo, pa čak i do 15-20 godina.

Cijena ovisi o vrsti proteze, a onu koja je idealna za Vas preporučit će Vam naš stomatolog prilikom prvog pregleda. Osnovni cjenik pogledajte na linku: cjenik. Svoju individualnu ponudu i rezervaciju termina za besplatni prvi pregled zatražite putem naših kontakt kanala.

Ne odgađajte. Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povezane usluge