Bojim se zubara

Imamo rješenje

Imamo rješenje za Vas – svjesna sedacija. Zaboravite na veliki strah od boli, paniku ili nelagodu na sami spomen stomatologa.

Pod budnim okom anesteziologa, intravenskim putem za vrijeme zahvata primate kombinaciju lijekova kojom se postiže:

  • potpuno opuštanje
  • smirivanje panike
  • nadvladavanje straha
  • brisanje doživljaja boli i tjeskobe
  • neometana suradnja s liječnikom
  • nepromijenjeni vitalni refleksi

 

Neka Vaš strah od stomatologa postane samo davna uspomena jer poduzimamo sve kako bismo Vam osigurali ne samo bezbolan, već i opuštajući boravak za vrijeme zahvata.

Dobro je znati:

Mi Vas razumijemo. Godinama već slušamo kroz kakve su sve traume naši pacijenti prolazili u prošlosti kad je riječ o posjeti stomatolozima. Za početak Vas samo želimo ohrabriti – danas ništa nije kao prije. Zahvati se obavljaju pod lokalnom anestezijom što Vam osigurava bezbolno iskustvo. Pozivamo Vas da prije svega napravite prvi korak – prvi pregled. Upoznati ćemo se i zajedno graditi povjerenje, a kasnije Vaš osmijeh. 

Krenite od malih stvari. Čak i ako su zubi jako dugo već zapušteni, dobra vijest je kako za sve postoji rješenje. Dođite na pregled i budite iskreni i hrabri. Tako ćete najlakše prebroditi taj prvi i najteži dio – početak. U Poliklinici Identalia na prvom pregledu zaista volimo iskreno porazgovarati i upoznati se s pacijentom. 

Kako smo već spomenuli na samom početku, zahvati su zaista bezbolni. Lokalna anestezija je dovoljno snažna da umrtvi područje na kojem se radi zahvat, a stomatolog će prije svakog zahvata provjeriti je li anestezija počela djelovati. 

Briga za pacijenta

Uvjerite se da Briga za pacijenta kod nas nije samo floskula – to je princip našeg poslovanja.

Neka vaš strah od zubara postane samo davna uspomena, jer u Identaliji poduzimamo sve kako bismo vam osigurali ne samo bezbolan, nego i opuštajući boravak na zubarskom stolcu.

Kontaktirajte nas i pokažite strahu svoje sređene zube! 

Tko Vas može bolje uvjeriti od naših nasmijanih pacijenata?

Ne odgađajte. Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povezane usluge