Želim cirkonske krunice

I Vaš osmijeh može postati neodoljivo moćan.
Uz cirkonske krunice s Identalijinim potpisom.

Novim i kvalitetnim zubnim krunicama omogućite si:

 • Ponovno slobodno žvakanje hrane
 • Dodatnu zaštitu već liječenih ili oslabljenih zubi
 • Obnovljen izgled potamnjelih zubi
 • Zamjenu već dotrajalih i popucalih mostova
 • Zaštitu od gubitka zuba zbog nakupljanja bakterija

Pogledajte naše transformacije zubnim krunicama:

Cirkonske krunice - jer ljepota je važna

Cirkon je bezmetalni materijal od kojeg se izrađuju krunice. Metal može uzrokovati alergije i često nije estetski prihvatljiv dok je cirkon postao standard moderne stomatologije.

Cirkonske krunice izrađujemo u potpuno digitalnom laboratoriju, pa ne morate brinuti o preciznosti niti brzini izrade.
Svaki dio Vaših novih zubi softverski se obrađuje i pohranjuje u Vaš digitalni karton.

Specijalizirani smo za rad s cirkonskim zubnim krunicama: zbog najmodernije tehnologije u vlastitom digitalnom laboratoriju, CAD-CAM softvera i 3D obrade garantiramo Vam preciznost, sigurnost, kvalitetu i dugovječnost rada.

Pri izradi krunica sudjelujete u procesu odabira boje i oblika, kako bismo zajedno stvorili Vaš novi osmijeh pun samopouzdanja. Blistav osmijeh o kojem sanjate bliže je nego što mislite.

Što još trebate znati?

Zubne krunice su stomatološki nadomjesci s kojima se zatvaraju nastale praznine u zubnom nizu uzrokovane gubitkom krune prirodnog zuba. U Poliklinici Identalia radimo cirkonske krunice koje su u potpunosti napravljene od vrhunske keramike te posjeduju najviša estetska svojstva.

Vijek trajanja krunice ovisi o kvaliteti materijala i njezinoj izradi, ali i o razini održavanja oralne higijene tijekom godina korištenja. Uz pridržavanje svih smjernica Vašeg stomatologa, keramička zubna krunica može trajati i nekoliko desetaka godina.

Održavanje keramičkih krunica/zubnih mostova se ni po čemu ne razlikuje od održavanja prirodnih zuba: redovito četkanje zubi, korištenje zubnog konca, vodice za ispiranje te redovno uklanjanja zubnog kamenca i plaka višestruko će produžiti njihov vijek trajanja. Preporučujemo i korištenje vodenog tuša kako bi se uklonile bakterijske naslage s teško dostupnih mjesta.

Ako nema većih upala i drugih dentalnih komplikacija, izrada zubnih krunica u Poliklinici Identalia traje 3-5 radnih dana, ovisno o broju potrebnih elemenata. Dakle, u odgovarajućim uvjetima nove zube možete dobiti u tjedan dana.

Cijena zubne krunice se razlikuje ovisno o materijalu od kojeg je izrađena krunica, postavlja li se na implantat ili zub i spaja li se sa više krunica.  Za točnu informaciju o cijeni krunice zavisno o Vašoj situaciji kontaktirajte nas putem obrasca ili pozivom. 

5 razloga zašto je cirkon najbolji izbor za Vaše nove zube:

 1. Vjerno oponaša izgled prirodnog zuba
 2. Biokompatibilan materijal koji ne izaziva alergije
 3. Omogućuje potpunu prilagodbu boje prema Vašoj želji
 4. Propušta svjetlost (poput prirodnog zuba)
 5. Izuzetno je čvrst i otporan na lomove

Potencijal Vašeg osmijeha započinje samo jednim korakom. Dogovorite termin prvog pregleda!

Ne odgađajte. Javite se odmah!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povezane usluge