Trebam zubne implantate

Implantatom nadomjestite zube koji Vam nedostaju.

Kratkim i bezbolnim zahvatom u čeljusnu kost ugrađuje se mali titanski vijak koji služi kao nevidljivi i trajni nosač Vašeg novog osmijeha. Jedina nuspojava zubnog implantata – nemjerljivo poboljšanje kvalitete života.

Vaše samopouzdanje pati? Stalno zapadanje hrane, neugodan zadah, zagriz koji bježi, pokrivanje usta, žvakanje na istu stranu – znamo da Vam zvuči poznato. Krajnje je vrijeme da se oslobodite nelagode i opet uživate u jelu i pokazivanju svog osmijeha.

Svi specijalisti stomatologije na jednom mjestu i s istim ciljem: vratiti Vam bezbrižan osmijeh na lice. Uz doživotnu garanciju.

3 razloga zašto biste što prije trebali nadomjestiti zub koji nedostaje:

  1.  Čeljusna kost se povlači čime riskirate nošenje proteze u budućnosti
  2.  Ostali zdravi zubi se pomiču i naginju što utječe na izgled
  3.  Neugodan zadah postaje neizbježan

Moglo bi Vas zanimati i:

Ugradnjom zubnog implantata nakon gubitka korijena zuba, sprečavamo propadanje čeljusne kosti, povlačenje zubnog mesa i pomicanje susjednih zuba. Ukoliko zubni niz ostane prekinut moguća su pomicanja zubi, što će utjecati na govor i zagriz, a kako se zubi naginju, stvaraju se teško dostupna mjesta za čišćenje što dovodi do skupljanja bakterija i plaka, te naposljetku do propadanja drugih zubi.

Zubne implantate u Poliklinici Identalia ugrađuje specijalist oralne kirurgije. Iako sam proces ugradnje kratko traje, to je složen kirurški zahvat te je vrlo bitno da implantiranje radi iskusan oralni kirurg koji poznaje tehnike ugradnje. U Poliklinici Identalia sve takve zahvate radi upravo specijalist oralne kirurgije s dugogodišnjim iskustvom.

Zubni implantati mogu trajati doživotno. Kako bi im se osigurala dugovječnost, potrebno je o njima brinuti. To podrazumijeva redovitu oralnu higijenu i kontrolne posjete stomatologu. Jamstvo proizvođača na implantat je uglavnom od 10 do 15 godina. U Poliklinici Identalia ugrađujemo Nobel Biocare, Astra Tech i Straumann implantate s doživotnim jamstvom.

Ugradnja implantata je složen, ali kratak postupak. Nakon pregleda i izrade RTG snimka, oralni kirurg markira poziciju implantata u čeljusti te svrdlom priprema poziciju za implantat u kosti. Kada je pozicija pripremljena provjerava položaj implantata te, osim ako nema potrebe za korekcijom, postavlja implantat. Cijeli proces može trajati između 10 do 15 minuta.

Trenutno u Poliklinici Identalia imamo posebnu ponudu zubnih implantata! Jedne od najboljih marki implantata na svijetu, Nobel Biocare, Astra Tech ili Straumann su dostupne uz velike popuste. Za više informacija kontaktirajte nas. 

Ne odgađajte. Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povezane usluge