Želim ljuskice

Zubne ljuskice

Prvo što primjećujete kod drugih je izgled zubi i zavidite blještavim osmijesima koje svakodnevno susrećete na društvenim mrežama i naslovnicama? Do lijepog osmijeha odlaskom stomatologu kojem je estetika jednako važna kao i Vama.

Zubne ljuskice od tanke keramike su najbolji izbor za makeover Vašeg izgleda. Ponosno pokažite svoj osmijeh, izgledajte mlađe i oslobodite se kompleksa!

Osmijeh kao iz filma počinje kod nas – javite nam se još danas za dogovor prvog pregleda!

Korisno je znati:

Ljuskice su vrlo tanki estetski dentalni nadomjestak. Izrađuju se od čiste keramike i postavljaju na blago izbrušene prirodne zube pacijenta u frontalnoj regiji kako bi sanirali manja oštećenja, koloraciju ili nepravilnosti. Uz pravilnu higijenu mogu trajati i nekoliko desetaka godina.

Materijal od kojih se izrađuju ljuskice je čista keramika. Zubne ljuskice, osim što su estetski izrazito prihvatljivo rješenje, njihova keramika je izrazito je otporna i čvrsta te će pacijentu osigurati blistav osmijeh dugi niz godina. 

U stomatologiji se termin “Hollywoodski osmijeh” prvenstveno odnosi na tehniku korištenja niza ljuskica (ili Veneers, kako ih zovu na Zapadu) za transformaciju zubi u blistav i pravilan osmijeh kod pacijenta. Ljuskice su brzo, estetski besprijekorno i dugotrajno rješenje za postizanje savršenog osmijeha.

U idealnom slučaju za izradu zubnih ljuskica potrebno je otprilike 5 radnih dana. Dakle, u samo tjedan dana moguće je svoj osmijeh uljepšati kao onaj s naslovnice kakav oduvijek priželjkujete.

Za detaljnu i konkretnu individualnu ponudu potrebno je obaviti pregled i konzultacije s našim stomatologom u Poliklinici Identalia. Javite nam se za neobvezujuće telefonske konzultacije. 

Ne odgađajte. Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Povezane usluge