Zašto moram platiti smještaj?

Prije pandemije našim smo pacijentima nudili smještaj u stanovima u blizini klinike. No kako se dogodila pandemija bili smo primorani ukinuti smještaj radi sigurnosti pacijenata i zdravstvenih razloga što pacijenata, što naših djelatnika iz odjela održavanja.

Naime, kako su se pacijenti izmjenjivali, to bi značilo da naš odjel održavanja mora direktno ulaziti u smještajne jedinice u kojem je, ponekad, boravio veći broj ljudi. Tada smo donijeli odluku za dobrobit svih nas i odlučili se za mogućnost smještaja za pacijente van naših smještajnih jedinica.

Kakav smještaj sada nudimo?

U ponudi imamo nekoliko vrsta smještaja; hoteli u te privatni apartmani u blizini klinike. Naravno, kao i prij, tijekom telefonskog razgovora dogovaramo koji Vam smještaj najbolje odgovara, ovisno o broju ljudi koji dolazi. Cijene su različite i ovise o broju osoba i vrsti smještaja, no sve se riješava telefonski – prije dolaska.

Cijene su ugovorene u suradnji pa su tako niže za naše pacijente od standardnih cijena. Više o smještaju pogledajte na linku:

Stojimo na raspolaganju na broju telefona 00385 1 5566 431.

Marina, Odjel podrške

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...