All-on-4

All-on-4®  fiksni zubi u 1 dan

All-on-4 i All-on-6 su najmodernije i provjerene metode za brzo i bezbolno rješenje koje tražite za kompletnu rekonstrukciju zubi. Već u jednom danu dobivate implantate i fiksne zube. Poliklinika Identalia radi samo originalni All-on-4® na Nobel implantatima.

Kad je riječ o zdravlju birajte provjereno i sigurno.

Fiksni zubi u samo 1 danu

Za samo 24 sata ćete dobiti i implantate i fiksne zube bez nepca. Zaboravite na proteze i sram! Pitate se kako je to moguće? Zahvaljujući inovativnoj metodi u kojoj se koristi posebna vrsta implantata.

Kandidati za ALl-on-4 su sve osobe koje nemaju zube, ili ih radi klimavosti moraju izvaditi.

Kad ste duže vrijeme bez zuba, dolazi do stanjivanja kosti i više ne može držati implantate. Ovom metodom izbjegavamo područja sa strane, implantati se buše u fronti, a tamo najčešće kost duže ostaje čvrsta jer te zube izgubimo zadnje.

Već u prvom dolasku dobivate zubne implantate i fiksne zube, to podrazumijeva 1. fazu. Nakon par mjeseci se vraćate na otisak i fazu 3, kada dobivate finalne zube. To je potrebno kako bi implantati dobro srasli s kosti i dovoljno očvrsnuli da drže zube.

Oporavak je vrlo kratak, već 1-2 dana nakon zahvata se vraćate na posao i normalnu svakodnevnicu.

Cijena iznosi 7667€. Odnosi se na jednu čeljust za plaćanje u gotovini ili virmanom uz 20% garantnog pologa. Cijena je zagarantirana za cijelo vrijeme trajanja terapije.

Sigurno je sigurno.

  • kao najveća zubna poliklinika u Zagrebu, u 16 godina iskustva, uspješno smo ugradili više od 26.000 zubnih implantata i preko 100.000 zubnih krunica
  • naš odjel oralne kirurgije specijaliziran je za velike rekonstrukcije čeljusti i najteže slučajeve ugradnje
  • Vaša doživotna garancija na zubne implantate zabilježena je sa svim podacima i potpisom liječnika u implantološkoj knjižici koju dobivate odmah nakon ugradnje zubnih implantata
  • okupili smo tim vrhunskih stručnjaka kako bismo Vam na jednom mjestu pružili najbolju, najbržu i najsigurniju opciju – vjerujte nam, napravili smo to već više od 40.000 puta!
  • dentalni laboratorij u sklopu klinike opremljen je najmodernijim glodalicama i tehnologijom za izradu zubnih krunica kako bi Vam pružili najpreciznije rezultate i prirodan izgled zubi

Bit će nam zadovoljstvo pružiti Vam detaljan stomatološki pregled, sve informacije koje trebate znati o zahvatima i predložiti Vam najbolje rješenje u skladu s Vašim zdravstvenim stanjem i mogućnostima. 


Dentalna poliklinika s pet zvjezdica

Poliklinika Identalia je Vaša klinika s 5*****

* Sigurno je sigurno – samo provjerene metode i materijali.

* Znamo što radimo – imamo doktore s puno iskustva.

* Garancija – doživotna garancija na zubne implantate.

* Svi stručnjaci na jednom mjestu – odmah dobijete najbolju preporuku.

* S nama ste sigurni – provodimo posebne sigurnosne protokole kako   

                                         bismo zaštitili Vaše zdravlje i naše djelatnike.

Imamo sve za povrat od inozemnog osiguranja

  • ispunjavamo svu potrebnu dokumentaciju za inozemna osiguranja (Krankenkasse) na potrebnom jeziku, a najčešće je to tzv. obrazac Heil-und Kostenplan (njemački, engleski, francuski, talijanski…)
  • već godinama uspješno našim pacijentima iz inozemstva pomažemo u ostvarivanju povrata od osiguranja, te uz obaveznu dokumentaciju prema potrebi izdajemo i dodatne potvrde i slično
  • savjetujemo da se prije dolaska na pregled raspitate direktno u osiguranju i svu potrebnu dokumentaciju ponesite na pregled
  • mogući su povrati i do 70%, a najveći povrat najčešće se odnosi na protetske radove, dok za manje radove i ostale stomatološke usluge treba provjeriti direktno u osiguranju, a uz neke nadoplate su mogući i veći popusti

Slobodno nas nazovite za dodatna pitanja i informacije!

 

Što kažu naši pacijenti?

Sve je stručno i savršeno

Za vašu kliniku sam slučajno saznala putem interneta. Jako bitno mi je bilo da to bude stručno i savršeno, što se i pokazalo. Jako sam zadovoljna učinjenim. Najljepša hvala za sve i rado ću vas preporučiti svugdje i svakome.” 

Pristup doktora i osoblja je fantastičan

“Identaliju sam pronašla preko preporuke. Pristup doktora i osoblja bio je fantastičan. Operacija je prošla dobro i oporavak je bio kratak. Preporučila bih polikliniku svima. Hvala svima!”

Stomatolozi su brzi i stručni

“Personal u Identaliji je zaista odličan, pristojan i uslužan. Stomatolozi su dobri specijalisti, dobro rade svoj posao i k tome su veoma brzi. Svim svojim poznanicima preporučujem Identaliju, što se zuba tiče jer znam, imam iskustva, biti ćete zadovoljni.”

Zatraži termin putem obrasca:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.