3 razloga zašto baš na ljeto trebate napraviti nove zube

Nekada smo svi mi majstori odgađanja, a svjesni smo itekako nekih zahvata i stvari koje bismo svakako trebali “odraditi”, zar ne? Uzmimo npr. spremanje ormara ili pranje auta, ponekad nam se zaista ne da, i određeno vrijeme odgađamo, no naposljetku odradimo, i na kraju smo sretni i zadovoljni. Ali… Što je onda sa zubima? Zašto nam nekada prođu godine, pa i desetljeća da nismo ništa poduzeli? I kako sada krenuti…?

 

Razloga je mnogo, možda Vas je strah, i nelagoda Vas je sigurno “uspješno” odvratila od odlaska kod stomatologa. Prije 2 godine je trebalo renovirati kupaonicu. Nekoliko godina prije toga je trebalo kupiti novi auto. Pa djeca imaju maturalno putovanje, a imali ste i 3 svadbe… Mogli bismo nabrajati do sutra.

Prava istina je da je svako odgađanje kad je naše zdravlje u pitanju preskupo. 

 

Zašto ne biste spojili ugodno s korisnim, i za vrijeme godišnjeg napravili nove zube?

 

Ljeto je vrijeme kad se svi volimo opustiti i posvetiti malo vremena sebi. I to je sasvim u redu. Ali, zašto ne biste posvetili sebi duplo više, i ovaj put napravili i nešto dobro za Vaše zdravlje? Ljeto i vrijeme godišnjih odmora zapravo su idealan trenutak da odradite tu posjetu stomatologu koja Vas sigurno proganja već neko vrijeme. Mi izdvajamo 3 odlična razloga, no složit ćete se da je razloga puno više. Krenimo redom:

 

  1. Zubi implantati se ugrade u svega 15 min – za ugradnju jednog zubnog implantata je potreban zaista kratak period i kratak termin, oporavak kratko traje i možete ići na more. Zubni implantati koje koristimo imaju doživotnu garanciju, ugrađuje ih iskusni oralni kirurg, a trenutno imamo i posebnu cijenu zubnih implantata koja je limitirana.
  1. All on 4 metodom u 48 sati dobivate nove fiksne zube – jedno od najboljih trajnih rješenja kad govorimo o fiksnim zubima na zubnim implantatima je svakako All on 4! U samo 48 sati ćemo ubušiti zubne implantate i dobit ćete nove privremene fiksne zube koje ćete nositi nekoliko mjeseci. Da da, već na moru možete uživati u slasnim jelima.
  1. U 5 dana možete transformirati osmijeh zubnim krunicama – ako pak želite Hollywood smile, on je samo 5 dana dalje! Za zubne krunice ćete trebati odvojiti 5 radnih dana, a tjedan iz već možete na more i ponosno pokazivati svoj novi osmijeh. Zamislite tek finalni rezultat kad se vratite preplanuli i širokog osmijeha kući i na posao!

Svakako najveći i najvažniji razlog zašto se trebate upustiti u ovu avanturu je Vaše zdravlje. Javite nam se s povjerenjem i dođite na pregled i konzultacije, upoznajmo se i krenimo zajedno u Vašu avanturu – napravite nešto lijepo za Vas i Vaše zdravlje, odmorite se i napravite odmah nove zube. Ne zvuči loše! Vidimo se na pregledu?

Ako želite rezervirati termin ili Vas zanima više informacija, javite nam putem obrasca ili nas nazovite na broj 00385 1 5566 431. Čekamo Vas! 

Zatraži termin putem obrasca:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.