Zubar u Zagrebu

Zubar u Zagrebu za sve stomatološke zahvate

Dugovječan rezultat u Poliklinici Identalia postižemo koristeći provjerene protokole ugradnje implantata razvijene tijekom dugogodišnjeg iskustva s više od 23.000 uspješno ugrađenih implantata i preko 100.000 zubnih krunica. 

Kad je riječ o zdravlju birajte provjereno i sigurno.

Trenutne pogodnosti na stomatološke usluge:

Implantat Nobel Biocare s doživotnom garancijom po cijeni sniženoj 40%

Trenutno zubni implantat 396€, umjesto 621€

Suprastruktura Nobel 261€

Zubna krunica od metal keramike 252€

Ukupna cijena komplet zuba 909€*

* navedena cijena se odnosi na gotovinsko plaćanje

Sigurno je sigurno.

  • kao najveća dentalna poliklinika u Zagrebu, u 14 godina iskustva, uspješno smo ugradili više od 23.000 zubnih implantata i preko 100.000 zubnih krunica
  • izdvojeni odjel oralne kirurgije specijaliziran je za velike rekonstrukcije čeljusti i najteže slučajeve ugradnje
  • Vaša doživotna garancija na zubne implantate zabilježena je sa svim podacima i potpisom liječnika u implantološkoj knjižici koju dobivate odmah nakon ugradnje zubnih implantata
  • okupili smo tim vrhunskih stručnjaka kako bismo Vam na jednom mjestu pružili najbolju, najbržu i najsigurniju opciju  – vjerujte nam, napravili smo to već više od 37.000 puta!
  • dentalni laboratorij u sklopu klinike opremljen je najmodernijim glodalicama i tehnologijom za izradu zubnih krunica kako bi Vam pružili najpreciznije rezultate i prirodan izgled zubi

Bit će nam zadovoljstvo pružiti Vam detaljan stomatološki pregled, sve informacije koje trebate znati o ugradnji zubnih implantata i predložiti Vam najbolje rješenje u skladu s Vašim zdravstvenim stanjem i mogućnostima. 

Prvi pregled i konzultacije za zahvate s našim specijalistima su besplatni i bez obveze. Pregled uključuje ortopan snimku.

 

 

Dentalna poliklinika s pet zvjezdica *****

Poliklinika Identalia je prema statistikama GCR (Global Clinic Rating), koja analizira više od 432.000 svjetskih klinika, zauzela 12. mjesto među Top 15 dentalnih klinika u svijetu te 1. mjesto u gradu Zagrebu. 

Imamo sve za povrat od inozemnog osiguranja

  • ispunjavamo svu potrebnu dokumentaciju za inozemna osiguranja (Krankenkasse) na potrebnom jeziku, a najčešće je to tzv. obrazac Heil-und Kostenplan (njemački, engleski, francuski, talijanski…)
  • već godinama uspješno našim pacijentima iz inozemstva pomažemo u ostvarivanju povrata od osiguranja, te uz obaveznu dokumentaciju prema potrebi izdajemo i dodatne potvrde i slično
  • savjetujemo da se prije dolaska na pregled raspitate direktno u osiguranju i svu potrebnu dokumentaciju ponesite na pregled
  • mogući su povrati i do 70%, a najveći povrat najčešće se odnosi na protetske radove, dok za manje radove i ostale stomatološke usluge treba provjeriti direktno u osiguranju, a uz neke nadoplate su mogući i veći popusti

Slobodno nas nazovite za dodatna pitanja i informacije!

 

Što kažu naši pacijenti?

Sve je stručno i savršeno

Za vašu kliniku sam slučajno saznala putem interneta. Jako bitno mi je bilo da to bude stručno i savršeno, što se i pokazalo. Jako sam zadovoljna učinjenim. Najljepša hvala za sve i rado ću vas preporučiti svugdje i svakome.” 

Pristup doktora i osoblja je fantastičan

“Identaliju sam pronašla preko preporuke. Pristup doktora i osoblja bio je fantastičan. All on 4 bi preporučila svima, jer je operacija prošla brzo i oporavak je bio kratak. Preporučila bi svakome polikliniku i zahvat koji sam prošla. Hvala svima.”

Stomatolozi su brzi i stručni

“Personal u Identaliji je zaista odličan, pristojan i uslužan. Stomatolozi su dobri specijalisti, dobro rade svoj posao i k tome su veoma brzi. Svim svojim poznanicima preporučujem Identaliju, što se zuba tiče jer znam, imam iskustva, biti ćete zadovoljni.”

Zatraži termin putem obrasca: