Zubne krunice

Zubne krunice od punog cirkona – rješenje koje pokriva sve ! Od vrhunske estetike i prirodnog izgleda zuba, do postojane čvrstoće i otpornosti.

U Identaliji pružamo isključivo vrhunska i dugotrajna rješenja. Zato smo se kroz 14 godina iskustva specijalizirali za izradu krunica od punog cirkona vrhunske kvalitete. 

Zašto odabrati krunice od punog cirkona?

Puni cirkon svojom transparentnošću daje izvrsne estetske rezultate a svojom čvrstoćom i dugotrajnu funkcionalnost zuba. Bilo da se ugrađuje na prirodni zub ili implantat, cirkon je kao materijal savršeno kompatibilan s našim organizmom i ne izaziva alergije pa je zbog toga siguran izbor u svim situacijama: za učvršćivanje, nadomjestak ili estetsko poboljšanje zuba. 

Identalia - Sigurno je sigurno.

  • kao najveća dentalna poliklinika u Zagrebu, s 14 godina iskustva, uspješno smo ugradili više od 100.000 zubnih krunica
  • naš odjel dentalne protetike specijaliziran je za velike rekonstrukcije čeljusti zubnim krunicama i mostovima
  • Identalia digitalni zubotehnički laboratorij nalazi se u sklopu poliklinike i specijaliziran je za izradu vrhunskih cirkonskih krunica što omgućuje visoku preciznost i gotov rad u samo nekoliko dana

Bit će nam zadovoljstvo pružiti Vam detaljan stomatološki pregled, sve informacije o zubnim krunicama te rješenje u skladu s Vašim zdravstvenim stanjem i mogućnostima. 

Prvi pregled i konzultacije za protetske zahvate s našim specijalistima su besplatni i bez obveze. Pregled uključuje ortopan snimku.

Prednosti zubne krunice od punog cirkona spram metal-keramičke krunice i cijena:

  • Bolja mehanička svojstva što znači da je crikon čvršći
  • Cirkon je kao materijal fleksibilniji, što je jako bitno kod zagriza jer se smanjuje mogućnost pucanja
  • Vrhunska estetika cirkona u potpunosti oponaša boju prirodnog zuba
  • Biokompatibilan je, dakle ne izaziva alergije i organizam ga prihvaća kao svoje
  • Zubno meso ne mijenja boju jer cirkonska krunica nema metalni rub

 

Cijena krunice od punog cirkona: 2.203 kn

Cijena se odnosi na plaćanje gotovinom ili virmanom

Dentalna poliklinika s pet zvjezdica

Poliklinika Identalia je prema statistikama GCR (Global Clinic Rating), koja analizira rezultate više od 432.000 svjetskih klinika, zauzela 12. mjesto među top 15 dentalnih klinika u svijetu te 1. mjesto u gradu Zagrebu. 

Iskustva naših pacijenenata

Ljiljana i Ivica
Jadranka
Tadija

Zatraži termin putem obrasca: