5 razloga zašto odabrati All on 4, a ne mobilne proteze

Pacijenti najčešće poznaju i znaju za mobilne proteze. To su proteze koje su nosile naše bake, a gotovo svi smo nekad imali prilike vidjeti protezu, odnosno zube u čaši. Nekima je to normalno, a nekima jako odbojno. U koju skupinu Vi spadate? Pokušati ću Vam sa stručnog stajališta objasniti razlike i kako je stomatologija napredovala, a svakako je odlična vijest da danas i kad izgubite sve svoje zube što je nažalost ponekad neizbježno, opet možete imati zube kao svoje, odnosno fiksne zube na implantatima. Tako da se sa protezom u čaši nikada ni ne morate susreti. Izdvajam 5 razloga zašto je All on 4 bolja opcija:

  • Cijeli postupak ugradnje, dakle ugradnja implantata i zubni most gotov je u 2-3 dana.

  • Iako se u kratkom periodu napravi sve, oporavak je brz i pacijenti se već nakon 2-3 dana vraćaju u normalu.

  • All on 4 je brza i bezbolna metoda pomoću koje dobivate fiksno rješenje, odnosno fiksne zube. Dakle All on 4 nije proteza, nego fiksni zubi pričvršćeni na 4 implantata.

  • Kad je riječ o estetici, zadovoljava najviše estetske standarde koji danas postoje, All on 4 zubi izgledaju prirodno i prilagođavaju se dimenzijama lica i čeljusti pacijenta.

  • Poliklinika Identalia koristi isključivo originalni Nobel koncept. Za pacijenta to znači provjerenu i najsigurniju metodu ugradnje All on 4 metode koju danas možete pronaći na cijelom svijetu. Original je original, je li tako?

Više o zahvatu možete pročitati klikom na poveznicu:

https://identalia.hr/usluge/all-on-4/

A, kako izgledaju All on 4 zubi u praksi?

Ponekad nije potrebno opisivati, već je samo fotografija dovoljna. Ovo je jedan primjer prije – poslije, a pacijentica je rekla kako joj je samo žao što se ranije nije odlučila na taj korak.

Dakle, bez brige, s nama ste u sigurnim rukama i mi znamo što radimo. Ako tražite najbolje rješenje za Vaše zube, pronašli ste ga. I ne samo rješenje, nego i najbolji tim stručnjaka. Vidimo se na pregledu i zahvatima koji su dobro provjereni s naših 14 godina iskustva. Birajte samo provjereno kad je riječ o Vašem zdravlju. Poliklinika Identalia, jer sigurno je sigurno.

Anto Fabijanović, dr.med.dent.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...