Kako se pripremiti na posjet zubaru?

Mi razumijemo da odlazak kod zubara nije nimalo laka odluka. Posebno ako imate loša iskustva od ranije i neko vrijeme već niste bili na kontroli.

Velika prednost koju imaju svi pacijenti Identalije je temeljita korisnička podrška koja je dostupna kroz sve komunikacijske kanale. Stoga se ne ustručavajte, javite nam se putem Facebooka, WhatsAppa, chata, pozivom… Uvijek smo tu za sva Vaša pitanja. Često su pacijenti koji dugo nisu bili kod zubara zabrinuti i nervozni jer se boje što ih čeka na terminu. Evo nekoliko mojih savjeta s kojim Vas želim ohrabriti kod poduzimanja prvog koraka (a on je i najteži!):

Ne sramite se ako niste dugo bili kod zubara – bitno je da ste sada odlučili doći i da više nećete odgađati.

Slobodno unaprijed pripremite pitanja za doktora (može i na papiriću) – doktor će Vam rado dati sve informacije koje zatražite od njega i objasniti sve što je jednostavnije moguće. Nema razloga za strah, pregled je samo kontrola i ne rade se zahvati, već ćemo porazgovarati i ono najvažnije – zajedno odlučiti za dalje.

Razmislite o svojim željama i kako želite da Vaši finalni zubi izgledaju – Vaša želja o funkcionalnosti i estetici doktoru puno pomaže u pronalaženju idealnog rješenja. Ovo je zasigurno i najljepši dio procesa, ali i ono što će Vas tjerati da ostanete uporni. Za neke stvari je potrebno malo više vremena, ali se isplati.

Pokušajte na termin doći odmorni i opušteni. Bez brige, naši doktori imaju puno iskustva i prije svega Vas želimo upoznati i izgraditi međusobno povjerenje koje počinje pogađate – prvim korakom (pregledom). Vidimo se.

Filip Knežević, odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...