Advent Zagreb 2023: Zimska Čarolija U Srcu Grada Zagreba!

Dragi pacijenti,

Zagrebački Advent 2023. već je započeo svoje čarobno putovanje kroz blagdansku atmosferu, a grad Zagreb se preobrazio u zimski raj ispunjen mirisom kuhanog vina, zvucima žive glazbe, klizalištem, štandovima s ručnim radovima, tradicionalnom kuhinjom i čarobnim mirodijama u pićima koje će vas zagrijati ove zime. Evo pet razloga zašto ovaj advent mora biti na vašoj blagdanskoj listi!

1. Božićna Čarolija na Trgu bana Jelačića i Zrinjevcu

Središnji trgovi grada, Ban Jelačić i Zrinjevac, pretvaraju se u pravu bajku. Mnoštovo lampica koje trepere, umjetničke instalacije i božićni ukrasi stvaraju atmosferu koja topi srce. 

2. Kulinarstvo za Svačiji Ukus

Advent Zagreb je raj za ljubitelje hrane. Okusite tradicionalna hrvatska jela poput kobasica, gulaša i sarme , no tu su i opcije za vegetarijance, a i za one koji obožavaju slatko. Ne propustite priliku kušati kuhano vino koje grije dušu u hladnim zimskim danima.

3. Šareni Štandovi s Ručnim Radovima

Šetajte između štandova ispunjenim ručno izrađenim darovima, suvenirima i božićnim ukrasima. Advent u Zagrebu nudi jedinstvene i lokalno proizvedene poklone koji će zasigurno obradovati vaše najbliže. Sada je vrijeme za božićni shopping!

4. Klizalište na Trgu kralja Tomislava

Doživite radost klizanja na slikovitom klizalištu smještenom na Trgu kralja Tomislava. Ovo je savršeno mjesto za obiteljsku zabavu i romantične trenutke pod zvijezdama. 

5. Bogat Kulturni Program

Uživajte u živoj glazbi, uličnim izvedbama, izložbama i kazališnim predstavama.

Advent Zagreb nevjerojatan je doživljaj koji nudi mješavinu tradicije, kulture i čarolije. Posjetite ovo jedinstveno odredište kako biste stvorili uspomene koje će trajati cijeli život.

pssst!

Top lokacije našeg adventa koje ne smijete zaobići su:

Slatki Zrinjevac, Fuliranje na Stross-u, Ledeni park, Fooling Around u Esplanadi, Advent u prolazu, EU Advent na Europskom trgu, Baš Naš Advent te Matoš & mačke u Masarykovoj i Preradovićevoj ulici.

Picture credit: Caffe de Matoš

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...