Česta pitanja naših pacijenata

Ljudi su po prirodi, a posebno kad se radi o zdravlju, a prirodno je ispitati sve što nas zanima.

Tako i naši pacijenti, imaju potrebu pitati puno toga, no ipak najviše ovisi o tome da li je osoba sramežljiva ili otvorenija, tako nas otvoreni pacijenti pitaju sve do najsitnijeg detalja, dok oni manje otvoreni ipak dosta toga preskoče. Zato se trudimo uvijek biti maksimalno jasni, susretljivi, dati što više informacija iako Vam se u nekom trenutku to čini nevažno i slično. Kad bismo morali izdvojiti neka pitanja, a voljeli bismo da imate odgovore na njih, to bi svakako bilo sljedeća:

  1. Što točno me očekuje na pregledu?

To naravno ovisi o zahvatu, a naše je pravilo da Vam prije svakog zahvata objasnimo što Vas očekuje. Jako nam je važno da u svakom trenutku razumijete zahvate i termine jer ćete jedino tako steći povjerenje u nas.

  1. Koliko doktor, koji radi zahvate, ima iskustva?

Ovo je sasvim normalno pitanje. Svi naši doktori imaju iskustva, neki više, neki manje, no veće zahvate uvijek rade doktori s više iskustva. Iako ovo može zvučati kao da doktori s manje godina iskustva imaju i manje znanja, to nije tako, no u Identaliji moraju proći određeni proces da bi došli do većih zahvata kao što su krunice i veći protetski radovi.

  1. Tko je vlasnik Poliklinike Identalia?

Naš direktor je Krešimir Rich i nije stomatolog pa ga pacijenti nemaju prilike često vidjeti u prostorima Poliklinike. Drago nam je da naše pacijente zanima i pozadina poslovanja, kako je došlo do ovako velike priče i jedne od najvećih Poliklinika na području. RH.

  1. Zašto svi govorite talijanski?

Poliklinika Identalia je prva u Hrvatskoj započela dentalni turizam, a on je kao takav krenuo od pacijenata iz Italije. Zato imamo najviše pacijenata iz Italije, ali i iz svih krajeva svijeta. Naše osoblje, osim talijanskog govori još mnogo drugih jezika (njemački, engleski, francuski, slovenski..), no većina osoblja zna talijanski.

  1. Što mogu raditi Zagrebu?

Ako nisu nikad posjetili Zagreb, većina naših pacijenata dolazak na zahvate koristi i za malo opuštanja. Pa tako rado isprobavaju naše specijalitete, posjete Zagreb i okolicu, a oni kojima je Zagreb poznat mu se rado vraćaju i traže savjete o skrivenim dijelovima Zagreba te uživaju u istraživanju.

Kao što vidite, pitanja su šarolika, često i nevezana za zahvate. To nas posebno veseli jer na taj način gradimo povjerenje, prijateljstvo i pacijenti nam se rado vraćaju. Naravno, bitno je napomenuti da smo uvijek dostupni našim pacijentima, dok su na zahvatima i kad su kod kuće. 

TELEFONSKI BROJEVI ZA KONTAKT

00385 1 5566 431 – podrška, možete nazvati radnim danom od 8-20h, ili subotom od 9-14h.

00385 99 5830 814 – broj za komunikaciju putem WhatsAppa

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...