Do novih zubi u 1 dan, saznajte sve o All on metodi

Kad je riječ o stomatološkim zahvatima, svi bi rado da ih mogu napraviti što brže, u što manje posjeta. Osim uštede vremena, pacijenti imaju nelagodu i strah od zubara i idealno bi bilo da se sve to riješi uz što manje muke. Jeste li znali da je zaista moguće dobiti nove zube u samo 1 dan?

All on 4 metoda

All on 4 je protetsko rješenje za bezube čeljusti u kojem se protetski rad (zubi) pričvrste na 4 implantata čiji način ugradnje je specifičan za tu vrstu rada kako bi se odmah mogli opteretiti, te pacijent zaista u 24 sata dobiva implantate i fiksne zube. Dakle, kandidati su svi koji nemaju zube, ili ih moraju izvaditi. 

Tko nije kandidat?

All on 4 se ne izvodi kod pacijenata koji su bili zračeni u području glave ili vrata u zadnje 4 godine, trudnica, osobama mlađih od 18 godina, pacijenti u terapiji bisfosfonatima te pacijenti koji nemaju dovoljnu visinu i širinu kosti. 

Je li metoda sigurna?

Metoda i postupak je jako siguran, a iako zvuči prilično invazivno i teško, zapravo je za pacijenta dosta “bezbolno”. Naime, implantati se imedijatno (odmah) opterete, što znači da na njih odmah dolaze i fiksni zubi. Implantati su na taj način odmah zaštićeni i srastaju s pacijentovom kosti, a pacijent ima zube s kojima najnormalnije funkcionira i žvače. All on 4 metoda se svakodnevno razvija, a postala je poznata u cijelom svijetu. 

Koliko traju takvi zubi?

Takva metoda je trajna, i provjerena, a provodi se već 22 godine. Savjetujem da pacijenti biraju isključivo All on 4 na Nobel implantatima jer je to jedina prava i izvorna metoda koja je najsigurnija za pacijenta i u konačnici provjerena. Poliklinika Identalia naravno provodi isključivo originalni koncept s garancijom što je za Vas kao pacijenta jako važno kako biste znali da ste na pravom mjestu.

Preporučujem da svakako obavite stomatološki pregled i prokomentirate s liječnikom dentalne medicine što Vam preporuča. Ukoliko je preporuka All on 4, to je svakako jedna od najsigurnijih metoda koju možete odabrati bez straha.

Anto Fabijanović, dr.med.dent.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...