Dolazite u Identaliu? Savjeti za pacijente koji zlata vrijede

  1. Odabir smještaja: Pri dolasku u Zagreb, na pregled u Polikliniu Identalia, nudimo vam besplatni smještaj. Svi smještajni objekti su kategorizirani minimalno s 3 zvjezdice, što osigurava kvalitetu usluge.
  2. Lokacija: Većina smještajnih objekata udaljena je od klinike od 5 do 15 minuta lagane šetnje, što je praktično za pacijente koji dolaze na tretmane.
  3. Oprema smještaja: Bez obzira jeste li u hotelu, apartmanu ili stanu, osigurani su osnovni sadržaji poput klime, Wi-Fija, posteljine i parkinga.
  4. Doručak i kuhinja: Hoteli često nude mogućnost doručka, dok apartmani i stanovi omogućuju veću privatnost i imaju vlastitu kuhinju. Razmislite o svojim preferencijama i potrebama pri odabiru.
  5. Kategorizacija smještaja: Imajte na umu da se kategorizacija smještaja u Hrvatskoj može razlikovati od drugih zemalja, stoga čak i objekti s manje zvjezdica mogu pružiti visoku razinu udobnosti i usluge.
  6. Prijevoz: Ako dolazite avionom, autobusom ili vlakom, organizacija prijevoza od kolodvora/aerodroma do smještaja može biti osigurana.
  7. Valuta i plaćanje: Valuta u Hrvatskoj je euro, ali cijene su, negdje, izražene u kunama i eurima. Za sve naše nove pacijente osiguran je besplatni smještaj, ako ne žive u Zagrebu.
  8. Osnovne potrepštine: Pripremite osnovne higijenske proizvode, lijekove i hranu koja vam je potrebna za duži boravak. Supermarketi u blizini omogućuju lako nabavljanje potrepština.
  9. Zabava i potrebni predmeti: Ponijeti sa sobom knjige, društvene igre i elektroničke uređaje za zabavu. Ne zaboravite punjače za mobitele i slušalice.
  10. Istraživanje grada: Iskoristite svoje slobodno vrijeme istražujući Zagreb i njegove turističke atrakcije. Za više informacija o događanjima i atrakcijama javite se u našu agenciju Identalia Travel.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...