Jesam li kadidat za All on 4?

Jesam li kandidat za All on 4?

All on 4 postaje toliko popularan da o njemu možete pročitati na svakom koraku, na forumima, oglasima, portalima, novinama…  No, kako znati jeste li baš Vi kandidat? U nastavku pročitajte tko su kandidati i što Vam kao doktor dentalne preporučam i zašto.

Kandidati za All on 4 rad su pacijenti koji žele fiksno protetsko rješenje, a igrom prilika su ostali bez svojih zuba i pacijenti kod kojih se zbog uznapredovalih problema svi zubi trebaju izvaditi. Također, pacijenti nezadovoljni svojim postojećim mobilnim protezama, nerijetko se odlučuju na All on 4 koncept koji im vraća bezbrižnost koju pružaju fiksni zubi.

All on 4 je koncept fiksnog rada (dakle fiksni zubi) na 4 implantata koji se izrađuje po točno definiranom protokolu i nudi fiksno rješenje već u prvih 24 sata. Implantati se ugrađuju tako da se izbjegne potreba za nadogradnjom umjetnom kosti i podizanjem dna maksilarnih sinusa što operaciju čini ugodnijom, skraćuje vrijeme trajanja terapije, smanjuje mogućnosti komplikacija i omogućuje brži i lakši oporavak nakon zahvata.

Velika prednost All on 4 koncepta je što se vađenje zuba i ugradnja implantata obavljaju u jednom te istom zahvatu i što se na implantatima unutar 24 sata može napraviti fiksni privremeni rad, koji pacijentu olakšava prilagodbu te omogućuje lakše cijeljenje rane. Na taj način izbjegava se veći broj operativnih zahvata, čime se psihološki olakšava pacijentu, smanjuju se rizici povezani s većim brojem operacija, a u konačnici smanjuje se broj termina i čekanje do mogućnosti izrade gotovog rada. 

Dakle, novi zubi samo 24 sata daleko. Zvuči nevjerojatno, ali moguće je. Što još čekate? Dogovorite svoj termin i promijenite svoj život. Osim što je brza metoda, veoma je sigurna i provjerena.

Karlo Bajza, dr. med. dent.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...