Kako odabrati dobrog zubara – zubara od povjerenja

Pacijenti danas zaista imaju veliki izbor kad je riječ o stomatolozima. Iako to zvuči kao dobra stvar, zapravo je otežavajuća okolnost. Često me pacijenti pitaju “Kako da znam da sam odabrao zubara od povjerenja?”

Ja Vas razumijem, svakodnevno gledate na desetke pa i stotine oglasa koji “vrište” sa svih strana, a svi zvuče isto. Svatko nudi dobru uslugu, individual pristup pacijentu… Poznato?

Poliklinika Identalia ima preko 37.000 zadovoljnih pacijenata i 15 godina iskustva što naravno već puno govori samo za sebe, no moram naglasiti da nam na listi prioriteta stoji upravo izgradnja povjerenja između nas i novih pacijenata. Kako to postići? 

Kako bi rekli naši pacijenti, kad dođu k nama osjećaju se sigurno i na poznatom terenu. Dobro poznaju svog doktora i dentalnog savjetnika i imaju potpuno povjerenje. Uvijek se nekako povlače teme koje ih muče, priče o starim zubarima i kako se prije radio posao, loša iskustva, onaj zvuk brušenja zubi, pa i krikovi pacijenata i slično. Da da, sigurna sam da je i Vama poznato. Prije svakog početka terapije, iznimno nam je važno upoznati pacijenta sa svim opcijama koje su mu dostupne za rješenje njegove situacije u čeljusti, te naravno iste uskladiti s njegovim željama i mogućnostima. Naši doktori zaista imaju puno iskustva i prošli su i najzahtjevnije rekonstrukcije čeljusti, stoga nikako nemojte imati sram ili strah da će Vam se možda netko smijati ili čuditi, jer mi želimo isto što i Vi – da Vam bude bolje i da se ponovno možete nasmijati i najesti.

Ono što Identaliju definitivno odvaja je upravo prisustvo svih stručnjaka stomatologije na jednom mjestu. Za pacijenta to znači da će sve moći obaviti pod istim krovom. Nećete morati tražiti posebno zubni rendgen ili oralnog kirurga da Vam ubuši implantat. 

I na kraju, uvijek se volim vratiti na riječi pacijenata koji su prošli ono što Vas možda tek čeka – žao mi je samo što to nisam napravio ranije. Zapravo se na kraju nekako često nađemo na ovim riječima u puno situacija u životu, a ponekad je potrebno samo malo više hrabrosti i odlučnosti.

Kad je riječ o zdravlju se ne štedi, pogotovo ne na povjerenju. Zato birajte provjerene i iskusne zubare – jer sigurno je sigurno.

Stella Vrbanjac, Odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...