Ovo naši pacijenti najčešće kažu nakon ugradnje zubnih implantata

Ugradnja zubnih implantata zvuči zastrašujuće. Ne odmaže ni moderno vrijeme kada možete bez problema “uguglati” sve što Vas zanima, i pronaći informacije do najsitnijeg detalja. No, kao u većini slučajeva doktor Google u ovom slučaju možda ipak nije toliko pametan.

Ne kažem da nećete pronaći točne informacije, štoviše pronaći ćete hrpu korisnih stvari, no isto tako ćete potencijalno i pronaći hrpu informacija koje bi Vas mogle preplašiti, možda neka loša iskustva i slično. Moj iskreni savjet je da kad je god riječ o zdravlju i zahvatima, mišljenje ipak potražite kod stručne osobe i nekoga tko ima iskustva, a u  ovom slučaju je to stomatolog. Jedino tako ćete imati provjerene informacije, a godine iskustva puno su vjerodostojnije od nekoliko rečenica koje ste pronašli i pročitali na internetu. 

Znate onu narodnu, “Dobar glaze daleko se čuje?”, e pa vjerujte da se loš čuje još i dalje. Pogotovo kad pronađete nečije loše iskustvo. Razumljivo je da ćete se preplašiti i htjeti odustati. Tu Vam mogu samo savjetovati da imate na umu da je to jedna osoba, i jedno iskustvo koje je možda i pisano u afektu, a kasnije se riješilo. Osim toga, svaka je osoba drugačija i ako pronađete pravog stručnjaka, on će Vas uputiti u potencijalne rizike. Također, ako postoji opcija uvijek se raspitajte o garanciji. Ovo su sitnice, no pacijentima znače mnogo.

Dakle, što mislite što naši pacijenti kažu nakon ugradnje zubnih implantata? Osobno imam nekoliko favorita:

  • I to je to, već smo gotovi?
  • Želite mi reći da ja ovo ništa nisam osjetio?
  • Pa zašto nisam ovo odlučio puno ranije. 
  • Kako je dobar osjećaj ne brinuti da će ispasti proteza kad se smijem…
  • Ugradnja implantata ne boli uopće, 10x više me boljelo vađenje zuba.

I tako bih mogla nabrajati i nabrajati. Poanta svega je da je ugradnja zubnih implantata potpuno siguran, brz i bezbolan postupak. Poliklinika Identalia koristi isključivo najbolje Nobel zubne implantate s doživotnom garancijom, a ugrađuje ih vrhunski oralni kirurg s puno iskustva. Ima još jedna narodna koja kaže da jeftino platimo najskuplje. Zato kad je riječ o zdravlju birate provjereno i najbolje – sigurno je sigurno. Čekamo Vas na pregledu! 🙂

Stella, Odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...