Koja je cijena za Hollywood smile?

Jedna od najčešćih želja koje čujem od pacijenata je taj famozni osmijeh iz filma. 🙂

Koja je cijena, koliko treba vremena, kako se to uopće radi, mogu li ga uopće dobiti…? Pitanja i nedoumica je mnogo, ali ja ću se potruditi barem okvirno objasniti što Vas očekuje, i vjerujem da ćete se ubrzo odvažiti i doći na pregled kako biste ipak imali konkretne informacije. 

Kad govorimo o osmijehu iz filma, on se zapravo postiže zubnim krunicama. Cijena zubnih krunica u Identaliji se kreće od 320-350 € po zubu, ovisno o  materijalu od kojeg je krunica napravljena. Koliko ćete krunica trebati je zaista teško reći prije pregleda. Vjerujem da znate da na jednoj čeljusti maksimalno imamo 16 zubi – ako imate i umnjake. Obično “Hollywood smile” uključuje cijelu čeljust. Iako pacijenti često misle da trebaju primjerice samo prva 4 zuba “uljepšati”, često je to ipak drugačije. Puno je razloga zašto je nekad najbolje okruniti sve zube, ali ovo su najčešći primjeri:

  • Ako su lateralni zubi puni plombi, to znači da su već obrušeni i potencijalno će puno lakše pucati, a zubne krunice će ih zapravo dodatno zaštititi

  • Zagriz – ponekad radi zagriza nije preporučljivo staviti krunice samo na neke zube, jer bi mogle pucati ako nemaju antagonista u kontaktu (zub na suprotnoj strani) 

  • Drugačija boja – pacijenti često žele bijele zube, a ako su Vaši lateralni zubi žuti, samo 4 krunice koje su bijele baš i neće dobro izgledati. 🙂

Kako objasniti kakve zube želite?

Vrlo jednostavno, slobodno uzmite fotografije iz mladosti, ili pronađite fotografiju na internetu koja Vam se sviđa, a kad dođete na pregled i konzultacije ih pokažite doktoru. Na pregledu će Vam doktor objasniti što je za Vas svakako najbolja preporuka, ovisno o situaciji u čeljusti, zagrizu, boji zubi i slično. 

Dakle, znate što Vam je činiti, dođite na pregled i dalje ćemo vidjeti. Veselimo se upoznati Vas! 🙂

Stefano, Odjel prodaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...