Koja je cijena za Hollywood smile?

Jedna od najčešćih želja, koje čujem od pacijenata, je taj želja za osmijeho iz holivudskih filmova. 🙂

Koja je cijena, koliko treba vremena, kako se to uopće radi, jesam li dobar kandidat…Pitanja i nedoumica je mnogo, ali ja ću se potruditi objasniti što Vas očekuje, a vjerujem da ćete se ubrzo odvažiti i doći na pregled kako biste dobili još konkretne informacije. 

Kad govorimo o osmijehu iz filma, on se zapravo postiže zubnim krunicama. Cijena zubnih krunica u Identaliji se kreće od 320-350 € po zubu, ovisno o  materijalu od kojeg je krunica napravljena. Koliko ćete krunica trebati teško je reći prije fizičkog pregleda. Vjerujem da znate da na jednoj čeljusti imamo imamo do 16 zubi.Naravno, ako imate i umnjake. Obično “Hollywood smile” uključuje cijelu čeljust. Iako pacijenti često misle da trebaju “uljepšati” samo prva četiri zuba, nerijetko je situacija potpuno drugačija.

Puno je razloga zašto je nekad najbolje okruniti sve zube, a ovo su najčešći primjeri:

  • Ako su lateralni zubi puni plombi, to znači da su već obrušeni i potencijalno će puno lakše pucati, a zubne krunice će ih zapravo dodatno zaštititi

  • Zagriz – ponekad radi zagriza nije preporučljivo staviti krunice samo na neke zube, jer bi mogle pucati ako nemaju antagonista u kontaktu (zub na suprotnoj strani) 

  • Drugačija boja – pacijenti žele bijele zube, a ako su Vaši lateralni zubi žuti, 4 krunice bijele boje neće se idealno stopiti s ostatkom.

Kako objasniti kakve zube želite?

Vrlo jednostavno, slobodno uzmite fotografije iz mladosti, ili pronađite fotografiju na internetu koja Vam se sviđa, a kad dođete na pregled i konzultacije ih pokažite doktoru. Na pregledu će Vam doktor objasniti što je za Vas svakako najbolja preporuka, ovisno o situaciji u čeljusti, zagrizu, boji zubi i slično. 

Sada znate što Vam je činiti! Dogovorite na pregled i i dođite na konzultacije. Veselimo se upoznati Vas! 🙂

Stefano, Odjel prodaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...