Koje su cijene kod zubara u Hrvatskoj u odnosu na ostale zemlje?

Cijene stomatoloških zahvata zaista variraju, i vjerujem da Vam je jako teško razumjeti razliku i zašto je nešto možda skuplje, a nešto povoljnije, posebno kad usporedite s ostalim klinikama. U Hrvatskoj su cijene dosta povoljnije u odnosu na klinike u inozemstvu, a za to postoji nekoliko razloga:

  • Cijena rada doktora, tehničara i dentalnih asistenata
  • Razni porezi i zakoni – dosta utječu na cijene
  • Ostali troškovi (administrativni troškovi, materijali i sl)

Zanimljivo je da pacijenti koji nam dođu iz inozemstva često komentiraju kako ih je iznenadio nivo stručnosti koji su pronašli u Identaliji, mi to volimo reći da smo svjetski a naši! Ono što moram naglasiti je da je Poliklinika Identalia okupila zaista veliki tim najboljih stručnjaka iz stomatologije, a za pacijenta je to jako važno. Zašto? Pa prisjetimo se samo koliko ste puta napravili neki pregled i pomislili kako bi možda trebali drugo mišljenje… Pa, ne trebate ići daleko, u Identaliji radi 16 stručnjaka koji će Vam rado dati svoju preporuku i stručno mišljenje iz bilo koje grane stomatologije. 

Osim toga, ispunjavamo i svu potrebnu dokumentaciju za strana osiguranja. Primjerice to mogu biti razni formulari, nekad i dodatna dokumentacija iz Vašeg inozemnog osiguranja, dodatne potvrde i slično. Svakako se raspitajte u Vašem osiguranju i pribavite dokumentaciju te istu ponesite na pregled.

Bitno je naglasiti da osim najboljih stručnjaka koristimo i najbolje i provjerene materijale, a to uključuje najbolje marke zubnih implantata i najbolje materijale za izradu Vaših zubi. Našim pacijentima želimo uz najbolju uslugu pokloniti i najkvalitetniji i rad koji će trajati. 

Ipak, moram naglasiti da Poliklinika Identalia nikako nije low cost klinika, i neće Vam ponuditi hrpu drugih stvari koje će možda zvučati da su besplatne. Naša je ponuda transparentna sa svim cijenama i bez skrivenih troškova. Cijene kako sam već napomenula variraju, i mogu biti i više u odnosu na ostale klinike, no s velikom sigurnošću Vam mogu reći da ste kod nas u pravim, iskusnim i sigurnim rukama. 

Kad je riječ o našem zdravlju ne postoji kompromis, već tražimo samo najbolje i provjereno, je li tako? Identalia – sigurno je sigurno. 

Ariela, Odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...