Hoće li moji novi zubi izgledati umjetno?

Jedno od najčešćih pitanja naših pacijenata ali i nedoumica je uvijek isto – hoće li moji novi zubi izgledati umjetno? Hoće li biti previše bijeli? Hoće li biti preveliki? Hoće li baš svatko primijetiti da sam radio zube? Zadnje što želim je da izgledaju tako… Želim što prirodniji izgled. Razumijem Vas!

I sama sam veliki esteta i u potpunosti razumijem Vašu brigu oko izgleda novih zubi. U Identaliji sam kao prevoditelj u ordinaciji svjedočila mnogobrojnim transformacijama osmijeha i ono što Vam mogu iz svog radnog iskustva potvrditi jest da u našoj poliklinici pridajemo jednaku važnost kako funkciji tako i estetici Vašeg novog osmijeha. 

Prilikom izrade rada koristimo digitalne skenere uz pomoć kojih tehničari u našem dentalnom laboratoriju programiraju i dizajniraju u posebnim programima Vaš novi osmijeh. Također, doktor i dentalni tehničari su u stalnoj komunikaciji i suradnji te osluškuju Vaše želje i očekivanja kako bi ih uskladili s mogućnostima i situacijom u ustima. Kako bismo Vam na što zorniji način predočili različite oblike zubi, doktor će vam pokazati paletu oblika zubi. Imat ćete priliku posjetiti i našeg tehničara u dentalnom laboratoriju te i s njim razmijeniti svoje želje i očekivanja od rada.

Zahvaljujući digitalizaciji opreme i modernoj tehnologiji kojom se iznimno ponosimo u mogućnosti smo udovoljiti željama i estetski najzahtjevnijim pacijentima. Koristimo visoko estetski materijal – puni cirkon koji u potpunosti propušta svjetlost i tako na što vjerniji način imitira prirodne zube. Finalni rezultat je iz svih ovih razloga veoma prirodan i estetski prelijep. 

I kako smo na početku rekli koje je najčešće pitanje prije početka zahvata, mogu Vam sa sigurnošću potvrditi da je najčešći komentar kad su zubi gotovi da izgledaju zaista lijepo i prirodno.

Ne brinite! Kad ste u pravim rukama, ništa nije prepušteno slučaju. Svakako nam se javite i prepustite se rukama naših iskusnih doktora dentalne medicine, tehničara, ali i cijelog tima koji stoji iza Vašeg novog osmijeha.

Antonija Vicelić, Odjel dentalnih savjetnika

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...