Proslavili smo 16 godina!

Danas je veliki dan za Identaliju! Već 16 godina vraćamo osmijehe na lica naših dragih pacijenata. Odlučili smo naše djelatnike i pacijente nagraditi pa smo se zajedno podružili uz poklone, photo booth i naravno dobru hranu. Dobre atmosfere nije nedostajalo, i zaista smo uživali u druženju.

Što smo sve prošli u 16 godina?

Brojimo preko 40.000 pacijenata iz cijelog svijeta, koji nam se i dalje vraćaju, a najveća nagrada nam je da dovode i svoje obitelji, prijatelje i poznanike. Nedavno smo izbrojali da smo napravili preko 100.000 zubnih krunica, a ugradili preko 26.000 zubnih implantata!

Od samih početaka, u mislima nam je prije svega pacijent, želimo da budete zadovoljni, i da se nikada ne osjećate sami do ste na zahvatima. Individualni pristup je nešto što ćete sigurno vidjeti na mnogim stranicama, no za nas je to i više od toga. Našim pacijentima dajemo podršku za vrijeme zahvata, važno nam je da u svakom trenutku znate u kojoj je fazi Vaša terapija, iskren i otvoren odnos je jednini put koji vodi do povjerenja između pacijenta i doktora.

Svi stručnjaci na jednom mjestu

Pokrivamo sva područja iz stomatologije, za Vas kao pacijenta je to iznimno važno jer ako se pokaže potreba, pod istim krovom imamo stručnjake koji će se konzultirati na licu mjesta, zajedno s Vama. Za pacijenta je to zaista važno, jer ne morate hodati okolo i tražiti konzultacije, ili drugo mišljenje. Kod nas ćete dobiti sve potrebno za detaljnu dijagnozu. Na kraju dana, najvažnije je da dobijete najbolju preporuku sukladno stanju u čeljusti, i da dobro razumijete zašto Vam je stručnjak predložio baš određeni rad.

Dragi pacijenti, veliko hvala na povjerenju, veselimo se što ćemo i dalje svjedočiti Vašim transformacijama koje Vas vode u bolje sutra. Hvala Vam!

Poliklinika Identalia – Sigurno je sigurno.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...