Što za pacijenta znači doživotna garancija na implantate i garancija na protetski rad?

Poliklinika Identalia od prvog dana koristi isključivo samo provjerene metode. To  znači da se služimo zubnim implantatima s doživotnom garancijom, a imamo garanciju i na protetske radove (zubne krunice i mostove). Sve što koristimo u izradi krunica i mostova od provjerenih je proizvođača, koji se svrstavaju u najbolje na tržištu. Kvaliteta materijala je nešto o čemu malo koji pacijent uopće razmišlja, misleći da je to sve isto i da danas ima implantata na biranje. Moram napomenuti da nikako nije isto, i nikako nije svejedno koje ćete implantate odabrati, i koju kliniku. Zubi su od iznimne važnosti za naše zdravlje, i sve što stavljate u usnu šupljinu treba biti dobro provjereno. 

Na što treba paziti?

Kako bi zadržali zdrav i zadovoljan osmijeh s novim zubima koji će Vam trajati dugi niz godina, Vaš je jedini zadatak održavanje redovite i temeljite oralne higijene, te obvezna godišnja kontrola. Naši doktori stoje iza svakog svog rada i ponosimo se kvalitetom naše usluge i materijala. To našim pacijentima dokazujemo i garancijama na naš rad: doživotna garancija na svaki ugrađeni implantat i 5-godišnja garancija na krunice, mostove i proteze. 

Kako se održava garancija?

Garancija se uvažava ako je pacijent održavao dobru oralnu higijenu, dolazio na redovite godišnje kontrole te da na dentalni rad nije utjecao neki biološki aspekt na koji ne možemo utjecati. 

Zahvaljujući iskustvu koje imamo iza sebe i vrhunskoj organizaciji možete biti sigurni da ste u sigurnim i profesionalnim rukama. Želimo da jednom kada završite svoj put do novog osmijeha, ostanete zdravi, zadovoljni i puni samopouzdanja. Osim što ćete osmijeh pokloniti prije svega sebi, poklanjat ćete ga svaki dan i ostalima. Bez zadrške i srama. Osmijeh s garancijom, možemo to i tako reći. 

Stella Vrbanjac, Odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...