3 razloga zašto je Identaliju odabralo preko 37.000 pacijenata

Identalia je poliklinika koja u centar svog djelovanja stavlja pacijenta i dobro iskustvo istog.

Glavne vrijednosti koje poliklinika ima su odgovornost i briga za pacijenta, organiziranost cijelog poslovnog procesa, visoko educirano i uvijek nasmiješeno osoblje koje prije svega ima zadatak pomoći Vama kao pacijentu u bilo kojem trenutku Vašeg puta.

S nama ste sigurni

Posebnu pažnju pridajemo čistoći i sterilizaciji prostora kako bi se pacijenti i osoblje osjećali sigurno. Posebno sada kad nas je snašlo doba pandemije, aktivno provodimo posebne sigurnosne protokole. Moram napomenuti da to nije ništa novo, i ranije je naša svakodnevica bila gotovo jednaka kao i sada, no uslijed svega te smo mjere dodatno pojačali. Tako sada naravno svi nose maske, dezinficiraju ruke, a jednokratne cipele od najlona se nose na svakom koraku. Redovito prozračujemo čekaonice i ordinacije, osiguravamo razmak između termina pacijenata, a prostrane čekaonice omogućuju izbjegavanje kontakta između pacijenata. Osim toga, koristimo i posebne sterilizacijske lampe koje dezinficiraju i najmanji kutak ordinacije.

Pacijenti nisu samo broj 

Svaki pacijent nam je važan i svakom pacijentu, ovisno o situaciji, pružamo dovoljno vremena, bilo od strane stručnog osoblja (doktor, asistent) bilo od strane pomoćnog osoblja – dentalni savjetnik. 

Kod nas se pacijenti osjećaju ugodno, nisu samo broj, dobivaju odgovor na svako pitanje, pomoć kad god je to potrebno, od organizacije letova do odgovora na bilo koje pitanje. Puno puta smo čuli da ih nije sram pitati i najmanju sitnicu jer nikad nisu osjetili podsmijeh ili nelagodu s naše strane, štoviše nastojimo ih ohrabriti kad god je to moguće. 

Na sve gledamo kroz oči pacijenata

Svjesni da naši pacijenti dolaze iz različitih zemalja i da ovo nije lagana odluka, uvijek se stavljamo u njihovu situaciju te pokušavamo predvidjeti sve moguće situacije s kojima bi se mogli susreti i reagirati na vrijeme i prije svega im pomoći i olakšati.

Uz nas su pacijenti sigurni i mirni te bez ikakvog straha daju svoje povjerenje upravo nama – iskusni doktori i osoblje, provjerene metode, vrhunski materijali s garancijama i moderna tehnologija omogućuje nam upravo to – sigurnost na svakom koraku. Kad je zdravlje u pitanju birajte provjereno – sigurno je sigurno.

Monika Jurić, Odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...