5 razloga zašto je Identalia pravi izbor za Vas

Često mi naši budući pacijenti kažu da su tražili više ponuda i kontaktirali i druge klinike što naravno nije nimalo čudno jer je ponuda zubnih klinika zaista velika. Ono što svakako uvijek savjetujem je da ih ne ponese samo niska cijena. Kad već imate priliku birati, odaberite sigurnu opciju i garancije ako ih ima. Savjetujem da se svakako uvijek dobro raspitate o uvjetima ponude, garancijama, i najvažnije – o materijalima i metodama koje klinika koristi. Razumijem da je ponekad teško dobro razumjeti jer su to termini i izrazi koje inače ne koristite i nikad prije niste čuli za njih, ali baš zato pokušajte sve dobro istražiti kako Vam kasnije ne bi bilo žao.

Što to Identaliju razlikuje od ostalih i zašto smo mi pravi izbor?

1. Doživotna garancija na implantate – ugrađuju ih isključivo oralni kirurzi, dakle stručnjaci implantologije.

2. Materijali njemačke kvalitete i vrhunska opremljenost prema najmodernijim EU standardima. Tehnologija danas omogućuje da se mogućnost bilo kakve pogreške svede na minimum.

3. Nikad niste sami! Osim doktora, na svakom terminu uz Vas je i dentalni savjetnik koji Vam sve objašnjava detaljno i razumljivim jezikom, i prema potrebi i na jeziku koji Vam je lakše razumjeti.

4. Preko 37.0000 zadovoljnih pacijenata iz cijelog svijeta je sigurno brojka koja ulijeva povjerenje. Znate kako se uvijek prvo zapitamo – je li netko ovo već isprobao? Sigurno je sigurno.

5. Svi stručnjaci na jednom mjestu: pokrivamo sva područja iz stomatologije, za Vas kao pacijenta je to iznimno važno jer ako se pokaže potreba, pod istim krovom imamo stručnjake koji će se konzultirati na licu mjesta, zajedno s Vama.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, vrlo rado ćemo Vam odgovoriti na pitanja, svakako nam se javite. Dostupni smo telefonski na broju 00385 1 5566 431, ili putem WhatsAppa na broj 00385 99 5830 814. 

Kristina Mokoš Bukvić, Odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...