Hrvatska – br.1 destinacija za uljepšavanje zubi

Puno naših pacijenata nikad nije bilo u Hrvatskoj pa se jako iznenade kad čuju da Hrvatska više nije samo zemlja za odmor nego je i prepoznata destinacija za vrhunske dentalne zahvate. A Zagreb kao glavni grad i prava europska metropola ima visoki nivo sigurnosti i nudi turistima uvijek zanimljive sadržaje za vidjeti, doživjeti i kušati. Veseli me kako se svi iznenade kad vide koliko je sigurno u Zagrebu i ne mogu vjerovati da mogu malo i uživati dok su na zahvatima. Na Vama je da dođete, a nama prepustite ostalo. Vjerujte nam, napravili smo to već više od 37.000 puta!

Zbog niže cijene rada doktora  nego u zapadnim europskim državama moguće nam je nuditi vrhunske stručnjake i kvalitetne materijale po povoljnijim cijenama. Teško ćete pronaći takvu stručnost negdje drugdje kao što je u Identaliji. Identalia ima veliki tim doktora i stručnjaka iz svih područja stomatologije na jednom mjestu kako bismo Vam mogli pružiti sve usluge na jednom mjestu. Osim toga, sve što radimo – radimo samo provjereno. Što to znači?

Svaka metoda koju radimo na zubima je isključivo originalna i provjerena. Zubni implantati imaju doživotnu garanciju, a krunice radimo od najboljeg cirkona koji također ima garanciju. Može se reći da je kod nas osmijeh s garancijom. Sigurnost, iskustvo, garancija i tisuće nasmiješenih pacijenata Vaša su i naša dobitna kombinacija. 

Bili vi Talijan, Nijemac, Francuz, Englez ili Eskim – kod nas se nikada nećete osjećati kao stranac. 

Stefano, odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...