Jeste li zadovoljni vašim dentalnim uslugama? Reklamacije su česte…

No, ne i kod nas u Poliklinici Identalia.

U Poliklinici Identalia, vaš osmijeh je naša najveća briga. S ponosom ističemo da smo vodeća poliklinika s iznimno malim brojem reklamacija, što nas svrstava među najbolje u stomatološkoj industriji. Naša stručnost, posvećenost i vrhunski rezultati, ali i 40.000 zadovoljnih pacijenata, čine nas izborom na koji se možete osloniti i povjeriti svoje oralno zdravlje.

U Poliklinici Identalia, svaki pacijent dobiva vrhunsku stomatološku njegu bez kompromisa. Naš tim stručnih stomatologa radi s predanošću i pažnjom kako bismo osigurali da svaki zahvat bude izveden na najvišem mogućem nivou. Bilo da vam treba temeljan pregled, složena operacija ili izrada implantata, naša poliklinika pruža sveobuhvatnu i kvalitetnu stomatološku skrb koja nadmašuje očekivanja. Ukoliko krenete s terapijom, za svaki segment je zadužen vrhunski specijalist

Uvjereni smo u kvalitetu naše usluge, ali razumijemo da se ponekad mogu pojaviti situacije koje zahtijevaju reklamaciju. U tom slučaju, želimo da znate da smo tu za vas. Naš stručni tim pažljivo će saslušati vaše brige i uložiti sve napore kako bi riješio svaki potencijalni problem koji se može pojaviti.

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet te garantiramo kako ćemo poduzeti sve potrebne mjere kako bismo osigurali pozitivno iskustvo i da vaš osmijeh bude baš kakvim ste ga i zamišljali.

Ukoliko se još premišljate, nemojte dalje tražiti! Mi smo vaš pouzdan partner u održavanju zdravog i prekrasnog osmijeha.

Pridružite se našem brojnom krugu zadovoljnih pacijenata i dozvolite nam da vam pokažemo zašto smo JEDINI izbor kada je u pitanju vaše oralno zdravlje.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...