Kako ću razumjeti zahvate ako slabije govorim jezik ili ne razumijem termine?

Naši pacijenti dolaze iz svih krajeva svijeta, a Poliklinika Identalia se zato pobrinula za tim dentalnih savjetnika koji govore mnogo jezika. Stoga, ako dolazite iz strane zemlje, ili ste naš iseljenik i pomalo Vam se brkaju neki pojmovi, bez brige, mi smo tu za Vas i na drugom jeziku prema potrebi.

Po Vašem dolasku u kliniku, dočekuje Vas dentalni savjetnik koji je zadužen za cjelokupnu organizaciju zahvata, trajanje zahvata, organizira Vaše termine, a ujedno i savjetnik za vrijeme Vašeg boravka na zahvatima. Glavna uloga DS-a očituje se kroz posredništvo između pacijenta i doktora. Nakon prvog pregleda DS-ov je zadatak izraditi i detaljno istumačiti ponudu koja uvijek uključuje predviđene zahvate, cijenu i tempistiku – trajanje zahvata. 

Prilikom svakog budućeg dolaska dentalni savjetnik ima direktan uvid u tijek Vaše terapije te po potrebi, u suglasnosti sa uputama doktora, može mijenjati dinamiku, tijek i trajanje zahvata i na taj način Vam prilagoditi vrijeme zahvata, termine i sl. Znamo da zahvati ponekad mogu biti zbunjujući i da to nisu termini s kojima se susrećete svaki da baš zato je Vaš dentalni savjetnik tu – da u svakom trenutku odgovori na bilo koje pitanje ili nedoumicu, na bilo kojem jeziku.

Tim dentalnih savjetnika je tim mladih i pristupačnih ljudi koji svojim znanjem i prijateljskim pristupom pomažu našim pacijentima prije svega da sve dobro razumiju, a nikako manje važno – pružaju pacijentu podršku za vrijeme zahvata. Veselimo se upoznati Vas!

Nikola Tompić, Odjel dentalnih savjetnika

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...