Kako plaćati u Poliklinici Identalia? Postoji tri načina..

Dragi naši pacijenti,

U Poliklinici Identalia, vaš osmijeh i zdravlje naši su prioriteti. Razumijemo da dentalna protetika može biti veliki korak, kako financijski, tako i emotivno. Vaš osmijeh i zdravlje iznimno su važni te ćemo s Vama biti potpuno transparentni. 

Cijene mogu biti osjetljiva tema te želimo reći da radimo sve u našoj mogućnosti kako bismo osigurali najbolji omjer kvalitete i cijene za sve naše pacijente. Dentalna protetika nije samo investicija u vaš osmijeh, već i u vaše samopouzdanje i zdravlje. Zato pažljivo biramo materijale i tehnike kako bismo osigurali dugotrajnost i estetski izgled svakog protetskog rješenja, ali osigurali vrhunski zahvat u poliklinici. Osigurali smo fleksibilne načine plaćanja koji će vam olakšati put prema zdravom i blistavom osmijehu! 

Nudimo niz načina plaćanja kako bi vaš posjet Poliklinici Identalia bio bezbrižan. Gotovina je uvijek dobrodošla, ali za one koji preferiraju kartično plaćanje, prihvaćamo Visa, Mastercard, Maestro i Diners kartice. 

No, to nije sve!

Ukoliko želite podijeliti plaćanje na više rata i tako olakšati svoj budžet, svi navedeni načini kartičnog plaćanja dostupni su i na obročnoj osnovi. Vaš osmijeh ne treba patiti, a niti vaš novčanik. 

Pored kartičnih opcija, omogućili smo vam i plaćanje virmanom. Ova opcija je idealna za one koji preferiraju elektroničke transakcije i planiranje unaprijed. Naši kolefe će vam rado pomoći s detaljima i uputama kako biste osigurali glatku transakciju bez imalo muke.

U Poliklinici Identalia prioritet je osigurati ne samo vrhunsku stomatološku skrb već i jednostavne opcije plaćanja koje će vam omogućiti da se osjećate ugodno dok radimo na vašem osmijehu.

Nemojte oklijevati kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o načinima plaćanja. Radujemo se vašem dolasku…

Vaš stručni tim iz Poliklinike Identalia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...