Kada i kako se plaćaju zahvati u Identaliji?

Planiranje financija za stomatološke zahvate uvijek je jedno od najčešćih pitanja koja dobivam svakodnevno pa ću pokušati ipak sumirati načine plaćanja, i kako se odvija proces kako bih Vam pomogla. Odlična je vijest da se plaćanje zahvata odvija postepeno sukladno obavljanju zahvata i moguće je sve unaprijed planirati što je zaista važno za znati.

Kad govorimo o većim radovima, kao što je All on 4, moguće je dobiti i dodatni popust, tzv. garantni polog kojeg pacijenti koriste za smanjenje računa u zadnjem dolasku, odnosno u završnoj fazi zahvata.

U koliko faza/dolazaka su podijeljeni zahvati?

Zahvati se najčešće dijele u nekoliko faza, tj Vaših dolazaka. Kod manjih radova to može biti i kraće, tj uključuje manje dolazaka, ali ako ćemo govoriti o prosjeku, recimo da je to najčešće 3-4 faze. 

Faze plaćanja na primjeru All on 4 metode

Uzmimo za primjer All on 4 metodu. Riječ je o metodi koja se najčešće odvija u 3 faze po nekoliko dana, to za pacijenta znači 3 dolaska koji traju po nekoliko dana. U praksi to izgleda ovako:

  1. Dolazak: vađenja zubi (ako su potreba) + ugradnja zubnih implantata + privremeni fiksni zubi od akrilata – u ovom se dolasku plaćaju i spomenuti zahvati
  1. Dolazak – odvija se 6 mjeseci nakon faze 1, a riječ je o Set up-u, tj otisku za završne zube – u ovom se dolasku ništa ne naplaćuje
  1. Dolazak – finalni protetski rad, tj. fiksni zubi napravljeni od cirkona (najčešće, no mogu biti i drugi materijali), u ovom se dolasku plaća ostatak iznosa ponude, dakle fiksni zubi.

Koji su načini plaćanja, što s plaćanjem na rate…?

Načini plaćanja su gotovinski ili virmanski (na ovaj način plaćanja odobravamo dodatnih 10% popusta), ili kartično plaćanje. Plaćanje na rate imamo za rezidente Republike Hrvatske (vlasnici kartice izdane od hrvatske banke).

Napominjem da je svakako najbolja opcija da dođete na pregled kako biste uopće dobiti konkretnu ponudu i cijenu i lakše mogli planirati financijske izdatke. Cijene i stomatološka rješenja su razna, a koje su Vaše opcije ćemo zajedno proći na pregledu.

Ivana Domjanić, Odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...