Invisalign

Invisalign® prozirni ortodontski sustav za ravnanje zubi

Pomoću Invisalign® tretmana brzo i jednostavno izravnaj zube koristeći samo set prozirnih maskica koje redom izmjenjuješ svakih tjedan dana. 

Kada iskoristiš posljednju maskicu, tvoj zubi će biti savršeno poravnati. 

OTKRIJ NAJBOLJE INVISALIGN PAKETE U GRADU!

Paket Basic sastoji se od najviše 14 Invisalign® ortodontskih maskica i služi za manje korekcije nepravilnosti položaja zubi.

Paket uključuje sve potrebne redovne kontrole.

Cijena za gotovinsko plaćanje: 18.765 kn

Cijena za obročno plaćanje: 20.850 kn / do 24 rate beskamatno

Paket Standard sastoji se od najviše 49 Invisalign® ortodontskih maskica i najčešće je korišten tretman kod korekcije nepravilnosti položaja zubi. 

Paket uključuje sve potrebne redovne kontrole.

Cijena za gotovinsko plaćanje: 22.185 kn

Cijena za obročno plaćanje: 24.650 kn / do 24 rate beskamatno

Paket Advanced sastoji se od neograničenog broja Invisalign® ortodontskih maskica. Tretman je najčešće potreban kod težih nepravilnosti položaja zubi.  

Paket uključuje sve potrebne redovne kontrole.

Cijena za gotovinsko plaćanje: 24.885 kn

Cijena za obročno plaćanje: 27.650 kn / do 24 rate beskamatno

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama uz obročnu otplatu do 24 rate beskamatno.

Prvi ortodontski pregled je besplatan.

Sigurno je sigurno.

  • Identalia, kao poliklinika s najviše iskustva u Invisalign® digitalnoj ortodonciji, jedina u Hrvatskoj nosi službeni status Invisalign Diamond Provider
  • naš Odjel digitalne ortodoncije specijaliziran je i za najteže ortodontske slučajeve
  • Prije svakog tretmana radi se detaljna dijagnostika za što uspješniji i kraći Invisalign® tretman 

Rezerviraj svoj termin za besplatan ortodontski pregled i saznaj sve o Invisalign® tretmanu za ravnanje zubi.

Prvi ortodontski pregled i konzultacije s našim specijalistima su besplatni i bez obveze. Pregled uključuje ortopan snimku.

 

Andrea Andrassy
"Da mi je netko rekao da ću se jednom veseliti odlasku zubaru, mislila bi da laže. Da mi je netko rekao da ću se veseliti ponovnom ravnanju zubi, mislila bih istu stvar. Ali Identalia se pobrinula da mi dokaže da je ono za što sam mislila da je nemoguće - itekako moguće!"
Karmen Sunčana Lovrić
"Tretman je bio nevjerojatno brz. Sada napokon imam osmjeh bez granica!"
Petra Dimić
"Nitko ne primjećuje da nosim Invisalign maskice!"
Previous
Next

Stomatološka poliklinika s pet zvjezdica

Poliklinika Identalia je prema statistikama GCR (Global Clinic Rating), koja analizira više od 432.000 svjetskih klinika, zauzela 12. mjesto među Top 15 stomatoloških klinika u svijetu te 1. mjesto u gradu Zagrebu.

Invisalign® tretman u 3 jednostavna koraka:

Nakon detaljnog pregleda, najprije ćemo napraviti digitalno 3D skeniranje tvojih zubi. Proces je potpuno bezbolan i traje samo 15 minuta. 

Prema digitalnom skenu tvojih zubi, slijedi kompjutersko planiranje tretmana i predviđanje svakog pojedinog pomaka zubi kako bi postigli savršeno skladan osmijeh i korektan zagriz. Ovaj korak je iznimno bitan za sigurnost i ispravno provođenje Invisalign® tretmana, te zahtjeva iskustvo i stručnost. Poliklinika Identalia jedini je nositelj najvišeg certifikata – Invisalign® Diamond Provider u Hrvatskoj, s najviše uspješno završenih Invisalign® tretmana.

Kada je plan terapije gotov, sve maskice se printaju putem 3D printera. Svaka maskica radi određeni pomak zubi koji je prethodno projektirato ortodont. Sve maskice dolaze zajedno u paketu i numerirane. Krećeš ih nositi od prve pa na dalje, ovisno o broju maskica u tvojem tretmanu. Svaku maskicu nosiš od 7 do 10 dana, možeš ju skidati bilo kada i prati. Kada ih sve iskoristiš, znaš da će tvoj osmijeh biti savršen! 

Zatraži termin putem obrasca: