Pukla vam je proteza? Evo zašto trebate brzo reagirati..

Proteza je neizmjerno važan dio svakodnevnog života za mnoge ljude.

Omogućuje im da obavljaju osnovne radnje kao što su žvakanje i govor, bez kojih se kvaliteta života drastično smanjuje.

Kako reagirati kada proteza pukne?

Iako su nam one dragocjene u svakodnevnom životu događa se da ponekad proteze mogu puknuti ili se na neki drugi način oštetiti. U takvim situacijama, iznimno važno je izbjegavati privremene popravke koje bismo mogli napraviti sami. Tako napravljen popravak bi možda riješio problem u vrlo kratkom roku (ili možda čak i ne), ali dugoročno može donijeti više štete nego koristi.

Umjesto toga, najbolji savjet koji vam možemo dati jeste da se obratite stručnjacima – nama! 🙂

U slučaju problema s protezama, trebali biste posjetiti mjesto poput Poliklinike Identalia, koja je specijalizirana za izradu i popravak. Tamo ćete imati osiguran brz, ali prije svega kvalitetan odaziv za vaš problem.

Ne riskirajte s nekvalitetnim popravcima!

Ako ste suočeni s puknutom protezom, ponovimo još jednom – nemojte nikako pokušavati sami popraviti situaciju. Nepravilni popravci mogu samo pogoršati stanje i na kraju rezultirati većim troškovima. Umjesto toga, trebali biste se odmah obratiti stručnjaku.

Identalia – stručnjaci za zdravlje vaših zuba

Poliklinika Identalia pruža vrhunsku uslugu izrade i popravka proteza. Iznimno je važno kome povjeravamo naše zube – ni u kojem slučaju ne bismo smjeli prepustiti tu odgovornost amaterima ili se prepustiti riziku.

Stoga, bez obzira na problem koji imate, slobodno se obratite stručnjacima u Poliklinici Identalia kako biste osigurali sigurnost, ali i udobnost svog osmijeha.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...