Sramim se otići zubaru, zapustio sam situaciju, što da radim?

Odlazak kod zubara nekima je ogromna trauma i nepremostivi strah. Svakodnevno čujem od naših pacijenata kako godinama nisu bili kod zubara na kontroli, neki čak i više od 20 godina. Razlozi su razni: strah od zubara radi lošeg iskustva, sram radi loših zubi, nisu si mogli priuštiti popravak zuba ranije pa su tako zubi i počeli propadati, nedostatak vremena i odgađanje dovelo je do kvarenja zubi itd… 

U svom poslu najviše volim kada uspijem motivirati pacijenta da poduzme prvi korak nakon što je dugo godina izbjegavao bilo kakav kontakt sa zubarom. Neovisno o razlozima zašto je do toga došlo, bitno je da ste osvijestili situaciju i da ste odlučili potražiti rješenje. Prvi je korak presudan, a u našem slučaju to je dolazak na prvi pregled. 

Mi smo klinika s preko 37.000 pacijenata, vjerujte mi kada Vam kažem da su naši doktori spremi za svaku situaciju, i još važnije – imaju rješenje za sve što Vas muči s Vašim zubima. Osim bogatog iskustva, na jednom mjestu Poliklinika Identalia okuplja stručnjake iz svih grana stomatologije. Za Vas to znači da ćemo sigurno pronaći rješenje i nećemo morati zvati nekog iz vana kako bismo čuli još jedno mišljenje, već ovako u startu naši stručnjaci zajedničkim iskustvima našim pacijentima daju najbolju preporuku.

Prvi pregled je besplatan i bezbolan, tada se ne rade nikakvi zahvati tako da nemate razloga za strah. Možete dapače biti ponosni da ste napokon skupili hrabrost i napravili taj bitan prvi korak. Budite otvoreni, poslušajte prijedloge doktora i iskoristite priliku za postavljanje svih mogućih pitanja koja Vam pomažu da što prije krenete sa zahvatima.

Vaš osmijeh predstavlja Vas i to je prva stvar koju ljudi primijete na Vama. Zato kada ulažete u zdrave zube ulažete u sebe i najvažnije – u svoje zdravlje.

Ariela Quarantotto Ilikić, odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...