Što za pacijenta znači potpuno digitalizirana stomatološka klinika?

Sigurno ste već u nekoliko navrata negdje pročitali “potpuno digitalizirani procesi”, “digitalna transformacija”, “digitalizirana klinika”… No, što to pacijentu znači? Osim što možda zvuči moćno?

U našem poslovanju digitalizacija označava primjenu najnovijih tehnika i materijala iz svijeta moderne stomatologije. Kod rekonstrukcije Vašeg osmijeha podjednako razmišljamo kako najbolje ispuniti i funkcionalni i estetski aspekt, a digitalizirane procedure dodaju na kvaliteti finalnog rezultata – Vašeg novog osmijeha.

  • Digitalno slikanje ortopana – brz i bezbolan postupak s minimalnim zračenjem koje bezopasno – zubni rendgenski snimci imaju 79 puta manje zračenja od cjelokupnog godišnjeg pozadinskog zračenja iz prirode.

  • Digitalno uzimanje i pohranjivanje otiska Vašeg obrušenog zuba – zaboravite na velike žlice i stomatološke mase, nagon za povraćanjem… Otiske zubi uzimamo uz pomoć digitalnog skenera, a takav je otisak iznimno precizan.

  • Digitalna izrada plana terapije – Vaš plan terapije (ponuda) je također detaljno razrađen, a sve ćete dobiti i u pisanom obliku s objašnjenjima kako biste i sami vrlo lako mogli znati plan terapije u bilo kojem trenutku.

  • Digitalno dizajniranje krunica – omogućava brže, preciznije i manje kompleksno izrađivanje protetskih nadomjestaka, a za pacijenta to znači da su krunice baš po mjeri, i često nam kažu da ne shvaćaju razliku između krunica i svojih zubi. Da, toliko su precizno napravljene!

  • Digitalno pohranjivanje vašeg kartona – osim što na ovaj način pazimo na okoliš, ovo nam ujedno omogućava brzo pronalaženje faktura, zahvata ili bilo čega što bi Vam možda trebalo zatrebati, primjerice u svrhu ispunjavanja dokumentacije za osiguranja, povrat poreza i slično.

Danas je sve digitalno, pa tako i izrada zubi. Poliklinika Identalia prati trendove i redovito ulaže u najkvalitetnije strojeve, a naravno to podrazumijeva i redovito educiranje djelatnika. Ovo je svakako još jedan od razloga zašto je Identalia provjereno najbolji izbor – jer koristi provjereno i najbolje, u korak s najnovijim tehnologijama. 

Vidimo se na pregledu?

Ivana Domjanić, Odjel podrške pacijentima

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ne odgađajte.
Javite se odmah!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Moglo bi Vas zanimati i...